The Heirs (2013)

The Heirs
The Heirs başlamadan bir post da benden gelsin. (Anladığınız üzere bu postu 899755678 seferde yazdım idare ediverin. ) Öyle konusuymuş vırtıymış zırtıymış anlatamayacağım ben efendim. Hali hazırda bilimum kore sever arkadaşlarımız aktardılar. -Ki kendilerine teşekkürlerimi borç bilirim- Benim değinmek istediğim oyuncu kadrosu ^^ Erkek oyuncu kadrosu harika ötesi diyebilirim. Adeta Flower Boy serilerine taş çıkartan bir kadro. Hepsi sevdiğim oyuncular. Kızları pek tanımıyorum ama sevemedim.
Bakalım kimler varmış...

Tabii ki Lee Min Ho

Kim Woo Bin

Kang Min Hyuk

Kang Ha Neul

Choi Jin Hyuk

Bunlar da kızlar
Sol baştan Krystal Jung, Park Shin Hye, Kim Joo Eun, Jun Soo Jin, Kim Ji Won
olduklarını tahmin ediyorum. Estetikten hepsi birbirinin aynısı olduğundan ayırt edemedim. :P

Dizinin ilk ostu da harika bir sesten, Hong Ki'den gelirse dizinin tadına doyum olmayacak gibi duruyor. 
Bu da o şarkı....

İlk iki bölümü izlemediyseniz spoiler içeriyor olabilir.

Sizin de kulağınıza Anjell 'ın As Ever parçasını andıran melodiler geldi mi? Nakarattaki bir kaç yerde...
Dip not geçmeden rahat edemeyeceğim. Park Shin Hye 'nin Flower Boy Next Door postunda da değindiğim o yapmacık şımarık ergen tavırları sanırım bu dizide de var. Umarım trailerlardan bana öyle gelmiştir. Zira FBND dizisinde çok cool bir havası vardı.
Ve işte o sahne
It's Okay Baby!

8 yorum:

  1. Güzel post olmuş emeğine sağlık :)
    Dizi aslında klasik konuya sahip olsada mekan farklılıkları, çekim kalitesinden dolayı bile fark atacak gibi. Kadro çok geniş bir de hakkaten, tam gossip girl, flower boy karışımı olucak gibi.
    İlk bölümü izledim, bol bol leeminhonun atletik vucudunu gorduk :) Bir de Korelilerin sevimli ing. telaffuzları ki bu telaffuzlar telaffuz edemediklerinden değil öğle öğrendiklerinden mütevellitmiş. - Koreli arkadaşımdan öğrendiğim kadarıyla-
    Kim ji Wonu fazlasıyla kim tae hye e benzettim ayrıca. Bilmiyorum park shin hye olmasa kim olabilirdi? Başkası olsa daha mı güzel olurdu?
    Bende post yapayım bari ne çok anlatasım varmış :D:D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bide o "öğle" değil öyle olucaktı :D hahaha

      Sil
    2. Kusura bakma ancak dönüş yapabildim. Ellerine sağlık ne güzel bi yorum olmuş bu böyle bayıldım. ^^ İlk bölümü bugün izleyebildim ve evet ingilizce telaffuzu çok farklı arada bir iki kelime anlıyorum anlamıyorum :D Ama sayende neden böyle konuştuklarını da öğrenmiş oldum teşekkürler ^^
      Bu kadar isim yapmış erkeğin arasına en isim yapmış kızı koymuşlar ama mantıklı bi yaklaşım. Dediğim tavırlardan kaçındıktan sonra benim için sorun olmayabilir -bi yere kadar :P -

      Sil
  2. İngilizceleri çok zorlama ama ne yaparsın.. Min Hoo hatrına katlanacağız. Bir an evvel Koreye dönsünlerde asıl macera başlasın. Seviyoruz bu fakir kız -zengin oğlan hikayelerini. Yalnız Min Ho bebeğim 4 yıl öncede fazla karttı liseye gitmek için :) Şimdi 4 sene geçti BOF'tan bu yana, iyice büyüdü. Yine liseliyi oynuyor. Bir kere liseli her daim liseli her hal :D :D Ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle artık kore dizisi havasına girse süper olacak. Seviyoruz ama iyi işlenip klişeliği örtmelerini umuyorum :D Oyunculara göre lise değil de üni dizisi olsa çok daha iyi olurdu dediğin gibi bi Min Ho değil diğerleri de kart duruyor artık bence liseli diziye :D

      Sil
  3. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=481716905259462&set=a.258915150872973.53848.258912104206611&type=1&theater

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım attığınız linkteki bilginin de anket olduğunun yani halk tarafından belirlendiğinin, kesin olmadığının farkındasınızdır. Ki ben postu yazarken Kim Joo Eun, Jun Soo Jin'i vurgulamayı unutmuşum. Yoksa artistlerin plastik operasyonlarını araştırmadım.

      Sil
  4. hii.. i download this drama here http://kdwes.org/the-heirs/

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tasarım:Sawako Kuronuma