Loreal Paris Elseve Mucizevi Bakım Yağı // Ürün İncelemesi

Makyaj blogu olmaya ne niyetim ne de bilgim var. Ama kullandığım bazı ürünler çok hoşuma gittiğinde sizlerle paylaşmaya can atıyorum artık. 

Loreal Paris Elseve Mucizevi Bakım Yağı da sizlere anlatmayı çok istediğim ürünlerden biri. 
Besleyici bakım yağı aslında ama benim asıl faydasını gördüğüm besleyici olmasından ziyade kokusu. Çünkü hangi şampuanı kullanırsam kullanayım hiçbirinin kokusu saçlarımda hiç kalmadı. Bazı insanlar yanınızdan geçtiğinde sanki 5 dakika önce banyodan çıkmış gibi kokuyor. Ben de saçlarım güzel koksun istiyordum ki... Bu yağ da saçlarımın mis gibi kokmasına yardımcı oldu. 

Uygulandığında ekstra parfüm sıkmanıza gerek kalmıyor diyebilirim. İlk bir saat özellikle yanından geçtiğiniz kişi bile 'parfümünüzün' markasını sorabilir. Bunun için öyle çok fazla ürün kullanmanıza da gerek yok. Bir damlasıyla bile saçlarınız harika kokuyor. Damlaları da mini minnacık değil merak etmeyin :) Resmini çektim ama görünmedi üzgünüm.

Dediğim gibi besleyici yönünü çok fazla fark edemedim. Hele ki şu sıralar mevsim geçişi olduğu için saçlarım çok dökülüyorken bunu söylemem çok zor. Aslında besleyici bakım yağı olduğu için saç diplerine sürmek isteyebilirsiniz belki ancak ürünün arka tarafında direkt olarak bunu açıklamamış. Sanırım diplere uygulanmıyor. Yine de uygulamak isteyen arkadaşlara tavsiyem uygulamayın. Özellikle yağlı saç yapısına sahipseniz hiç tavsiye etmem çünkü saçınızın daha çabuk yağlanmasına sebep olabilir.

Düzleştirici kullandıktan sonra bu ürünü kullanmaya da çok sıcak bakmadığımı söylemek isterim zira yağlı yapısı, saçımın düzleştirilmiş halini bozdu ve birazcık da yağlıymış da yıkamamışım görüntüsü oldu bende. O yüzden ben de çoğunlukla banyo sonrası saçımı kuruttuktan sonra kullanıyorum. Islakken uyguladığımda sanki kokusu kalıcı olmuyor gibi geldi. Aşağıda ürünün arkasının resmini ekleyeyim ki diğer kullanım şekillerini de görün. 


İlk defa bir ürünü bu kadar anlattım umarım yardımcı olmuşumdur. 
Kullandıysanız sizin deneyimlerinizi de okumak isterim. Yorum bırakmayı unutmayın ^^

Sevgiler...


2 yorum:

  1. ben gliss'inkini kullanmıştım çok severek ama saçtan saça markadan markaya değişiyor demekki ve benimki çok kötü kokuyırdu:D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Marketlere gittiğimde ajanlık yapıp diğer markaları kokladım gerçekten hiçbirinin kokusunu beğenmedim. Koku olarak gliss e 10 basar bence :D

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tasarım:Sawako Kuronuma