Sensory Couple (2015)

Eylül ayının ilk yazısı izlenebilir olarak nitelendirdiğim Sensory Couple dizisinin olsun dedim ve yazmaya başladım. Konusunu ilk duyduğumda 'Hadi yeaa kokular hiç görülür mü?' diye dalga geçtiğim ama bölümleri peş peşe izlediğim bir dizi oldu Sensory Couple.  Başrol oyuncularından haz etmediğim için başlamak içimden gelmemişti ama fantastik unsurlar taşıdığı için bir şans verdim. O da beni haksız çıkardı neyse ki ve bitirebildim. 

Başrol oyuncularını zaten sevimli bulmadığım için bitirdiğimde dahi çok fazla ısınamamıştım onlara. YooChun severler üstüme gelmez umarım ama oldum olası yıldızım barışmadı ve unutmayın bu sizin için iyi bir şey hanımlar :P (Kim Woo Bin 'i nasıl sevdiğimi ve sevdiğimde blogumda KWB e nasıl yer verdiğimi gördüyseniz anlamışsınızdır bu durumun sizin için neden iyi olduğunu. )

Neyse konudan sapmayayım ve dizinin konusuna geri döneyim. Başına gelen talihsiz olaylar dizisi sonucu bitkisel hayata giren Choi Eun Sul, bitkisel hayattan Oh Cho Rim olarak uyanır. Tuhaflıklar sadece hafıza kaybıyla kalmaz artık kokuları görebilir hale gelmiştir. Tesadüfen karşılaştığı Dedektif Choi ile bu yeteneği sayesinde bir sürü olayı aydınlatmaya başlarlar. Daha fazla detaya girmek istemiyorum ki izlerken biraz şaşırın. ^^

Diziyi izlememi sağlayan en önemli etkene geldi sıra. Nam Goong Min. Can You Hear My Heart dizisindeki kötü karakteri bile sevdirmişti zaten bana onu. Ses tonu bu kadar hoş, gülüşü bu kadar sevimli bir oyuncuyu dramalarda daha fazla görmek istiyoruz diyip yapımcılara selamımı ilettikten sonra bir iki fotoğrafını atmalıyım ki etkileyici olsun. 
Ah bir de sizce de Lee Joon 'u andırmıyor mu? Gülüşü özellikle Gap Dong izlediyseniz demek istediğimi anlarsınız :) Koreli güzel gülen adamdan korkmalı mıyız. Dramaların vermek istediği alt mesaj bu mu acaba?
Nam Goong Min ve Yoon Jin Seo ile birlikte başrol oynamalarını çok isterdim. 

Vel hasıl-ı kelam izlenebilir bir diziydi. Fantastik ögeler barındırması da albenisini arttırmış. YooChun sevenlerdenseniz zaten izlemişsinizdir ama izlemeyen de kaldıysa çok fazla düşünmenize gerek yok izleyin. 

Sevgiler...


6 yorum:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. Nasıl mutlu eden bir yorum bırakmışsın böyle ^^ Blogumdan uzak kaldığım bu günlerde yazmaya teşvik edici bir yorum oldu benim için :)
      Love Rain 'i izlemedim ama yorumumu bu kadar merak eden bir okuyucumu kırmak istemem. En kısa zamanda izleyip yorumlayacağım :)

      Sil
    2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
    3. Açıkçası yayınlandığı zamandan beri izlemeyi pek istemediğim bir dizi ama yorum beklerim dersen izlerim :D
      Bana biraz kasvetli gelmişti o dizi nedense :) Sen izlemiş miydin?

      Sil
  2. İzliyordum yarım bıraktım. 13. Bölüm sendromunu dibine kadar yaşatan bir dizi izle diye baskı yapamam kıyamam öyle :) sırf benim için izleme yani.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ediyorum o zaman ^^ Beğenilerimiz aynı diyorsan muhtemelen bende de aynı etkiyi bırakacaktır :D

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tasarım:Sawako Kuronuma