Blogger Sorunuma Yardım Çağrısı


Yıllardır iyi bir blogger olmak için didinip duruyorum kendi kendime şurada. Yeni insanlarla tanışmak, yeni bloglar keşfetmeyi de seviyorum ama gelin görün ki bloggerın bence o kadar büyük bir eksikliği var ki tüm bu keyfimi kaçırıyor.

Nedir bu sorun Supercel böyle keyfini kaçırıyor derseniz. Şöyle izah edeyim.
 Google 'da aradığım bir şeyi çok güzel anlatan bir blog buluyorum. Bloga yorum yapıyorum. Blog sahibi/sahibesi'nin bana cevaben yaptığı yorumu bana bildiren bir mail ya da bir uyarı olsun istiyorum. Malumunuz geri dönüşler anında yapılamadığı için bir zaman sonra ben yorum gelmiş mi diye bakmayı unutuyorum. Daha fazla zaman geçerse bu sefer de hangi bloga yazdım diye düşünüp duruyorum. Tamam takibe alıyorum blogu ama haber alamıyorum maalesef. 

Edit: Bazı bloglarda haberdar et var ama o da posta gelen tüm yorumları gösteriyor. Bu uygulama Wordpress 'te varmış.

Bu konuyla ilgili araştırma yaptım ama net bir sonuç alamadım. Bir izahı var ve ben bundan bihaber kaldıysam aydınlatılmayı çok isterim.

Şimdiden çok teşekkür ederim ^^

Sevgiler...

12 yorum:

  1. sana katılıyorum yorumlar cevapsız kalıyor sürekli eski yazılarına bakıcaksın ki yeni yorumları göresin. Mail almakta istemiyorum bi dünya mail kalabalığı oluyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet seni ilgilendirmeyen bir mailin epostanda olması hiç hoş olmuyor.
      Umarım bu soruna bir çözüm bulabiliriz.

      Sil
  2. Ben artık yorum yapıp çıkıyorum cevabı beklemiyorum çünkü bazen bloggerlar sadece yorumu yayınlıyor, cevap verme gereği duymuyor ya da fazlaca geç cevap veriyorlar bu da insanı bıktırıyor.Bu yüzden sadece bloglaşmanın ötesinde sosyal hesaplarımdan da tanıdığım bloggerların yorum yapıp yapmamasına sürekli bakıyorum,takip ediyorum.Maalesef sorunun cevabını bende bilmiyorum.Umarım sorunun cevabını bulabilirsin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bazı bloggerlar onu yapıyor haklısın. Yine de yorumu önemseyip cevap veren arkadaşlarla da blogger arkadaşlığı kurmayı çok isterim. Blogger buna olanak tanımalı. Umarım bulabiliriz. ^^ Teşekkür ederim.

      Sil
  3. beni bilgilendir kısmı var her blogta. onun haricinde başka türlü blog görmedim bir örnek versen mesela?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay çok özür o wordpress 'te varmış, blogger'da değil. Yazımı da editleyeyim de başkaları da yanlış anlamasın.
      Şu blogta görmüştüm ben. https://hayalperestinuzakdogugunlugu.wordpress.com/2015/06/21/%E2%99%95-bigbangin-vipsi-%E2%99%95/

      Sil
  4. doğru söze ne denir..:)
    http://zoomlabakalim.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çözümü Nabrut arkadaşım söyledi.Yorumun altındaki Beni Bilgilendir butonu yardımcı oluyormuş.
      Umarım faydası olur.

      Sil
  5. Mail'le haber almak bence en iyisi, gmail kullanıyorsan zaten ayrı bir kategoriye ekliyor, böylece mail kalabalığından biraz olsun kurtuluyorsun. Yorum konusunda bir de şöyle bir sıkıntı var, aslında birçok kişi gerçekten yorum yapmıyor, mutlaka bana beklerim deyip kendi blogunu ekliyor. Amaç, takipçi sayısını arttırmak diye düşünüyorum. Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısın. O durum çok kötü oluyor. Keşke en azından yorum atacağı yazıyı okuyup onunla ilgili yazsalar en azından okuduğunu düşünüp kişiyi merak edebiliriz :D
      Çözümü Nabrut arkadaşım söyledi.Yorumun altındaki Beni Bilgilendir butonu yardımcı oluyormuş.
      Umarım faydası olur.

      Sil
  6. Bazen yorum Yaparken o kutucuğu unutuyorsun işaretlemeyi, o zaman işte cidden sorun en Son nereye yorum attım diye düşün düşün dur... Bu bilgilendirme bilmeyenler için oldukça güzel oldu. Teşekkür ederiz. Bloguma beklerim diye çağrıda bulunan ve yoruma cevap yazma tenezzülü etmeyen tüm bloggerlara da ufak bi "sitem" mesajı olsun Nokta...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok doğru o da var değil mi :/
      Bizim isteğimize uygun bir otomatik kanal olması lazım aslında. Umarım blogger kendini geliştirip bunu da sisteme dahil edebilir.
      O kafayı yaşayanların bu yorumumuzu bile okuyacağını sanmıyorum ama inşallah anlaşılırız :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tasarım:Sawako Kuronuma