Aliexpress Alışverişi #2

Yeni bir alışveriş yazısından merhaba arkadaşlar :)
Dolar kurunun bu kadar yüksek olmadığı o güzel günlerde (bir kaç ay öncesinden bahsediyorum) 20 liralık gibi bir bütçeyle alışveriş yapmıştım. Her zaman olduğu gibi takı ve ıvır zıvır üzerine bir alışveriş oldu. 

Daha önce  KDrama Takılarım başlığı altında yazdığım posta denk geldiyseniz dizilerde kullanılan aksesuarları ne kadar sevdiğimi biliyorsunuz demektir. En son aldığım bu küpeyi bir çok dizide görmüştüm yine. Ama tam olarak nerede gördüğümü hatırlayamadım.  Ürün sağlam ve sorunsuz geldi. Kargo süresini saymazsak tabii ^^

Demiştim ya bir kaç ay önce almıştım. Star Wars henüz vizyona girmemişti. Çalıştırma şeklini çok zor çözdüğüm bu anahtarlık hem ses hem de gözlerinden ışık çıkartıyor. Mat bir yüzeyi var. Eğer mat yüzeylerden huylanan biriyseniz sizin için kullanımı pek hoş olmayabilir. Kaliteli bir ürün geldiği için memnun kaldım. 


Bu kardeşimin arkadaşına aldığı hediye olduğu için açık halini çekmedim. Bilmeyenler için söyleyeyim Harry Styles 'a özel bir kolyeymiş. Hatta Taylor Swift Harry Styles 'dan ayrılığının ardından Styles klibinde bu kolyeyi kullanmış. Çok ince bir gönderme olmuş :')
Ürün güzel geldi. Tabii gerçek gümüş olmadığı için bunların kullanım ömrü çok uzun olmuyor. 


Farklı ve sevimli bu ayırıcı post it lere de bayıldım. Hem öyle zınk diye düşen adi bir yapıştırıcısı yok. Not kağıdıma yapıştırdığım cici kız bir kaç hafta olmasına rağmen hâlâ yapışık durumda ^^


Siz Game of Thrones 'u özlemediniz mi? Ben Nisan 'ı iple çekiyorum. Bu özlem ' sağ kol ' broşu almama sebep olmuş olabilir  :) Bu ürün de neyse ki kaliteli geldi. Kaplamasında herhangi bir sıkıntı yok. Boyu ne çok büyük ne çok küçük, iki tane bir liralığı yan yana düşünün öyle işte. 


Son olarak bir de bu yüzükleri aldım ama hiç beklediğim gibi gelmedi. Eklem yüzüğü çıkmışlar sanırım almadan önce yazıya dikkat etmedim pek. Çok kullanışlı olduğunu söyleyemem benim elimden kayıp düşüyor. Çok tombik ellerim de yoktur ama anlamadım. Belki sizlerde sorun olmaz.
Bu yüzükleri kullanan kişi tabii ki Gong Hyo Jin :)

Maaşımın çoğunun ıvır zıvıra gittiğini tahmin ediyorsunuzdur. Napiyim beni de mutlu eden şeyler bunlar. :) Yeni bir alışveriş yazısı bir kaç aya gelir herhalde kendimi tutayıp yine aldım birşeyler. ^^

Sevgiler...

12 yorum:

  1. kendim için hiçbir şey almamıştım gaza geldim suan :) ben kızıma bayagı sandalet falan aldım çok çok da memnun kaldım diyebilirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bazen ayakkabı resimlerine ben de bakıyorum alanlara kaliteli gitmiş duruyor elbiselere kıyasla :)
      Kendiniz için de bir güzellik yapın o zaman. Bazen annelerin de şımartılması gerekli :)

      Sil
  2. Böyle şeylere bayılırıım, beni çok mutlu ederler :D Anahtarlığa ve stickerları özel olarak sevdim :)) Game of Thrones bardak altlıkları bende de var :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beni de beni de ^^
      GoT altlıkları yıllar önce alıp bi kenarda unutmuştum. Diziyi izledikten sonra farkına varıp hemen kullanıma açtım :)

      Sil
  3. Anahtarlık ve not kağıtlarına bayıldım güle güle kullan ^^ Bende bir şeyler almak istiyorum ama bir türlü cesaret edemedim :3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim ^^
      Önceleri ben de edemiyordum ama ufak tefek ürünlerle deneyebilirsin :)

      Sil
  4. Ayy F.B nin hesabından yazmışım. Onu bir zahmet kaldırır mısın? Ya ben de Aliexpress'ten alış veriş yapmak istiyorum ama bu aralar gümrükten gelmiyormuş korktum biraz ya :/

    YanıtlaSil
  5. Fark ettim :) :)
    Normalde elektronik eşyaların takıldığını duymuştum ama inşallah takılmaz ben yine kendimi tutamadım bişeyler aldım da :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O zaman ben de alayım bir iki şey

      Sil
    2. Dene bakalım :) ben seviyorum bu siteyi ^^

      Sil
  6. Olsun ya alışveriş de güzel... :) :) :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tasarım:Sawako Kuronuma