W Two Worlds (2016)

Her yazıma bundan sonra bloga daha çok özen göstereceğim diyip sonrasında blogu boşlamama ne dersiniz pek değerli okuyucularım... Bundan sonra daha çok yazı girişi yapmaya çalışacağım. ( Sahi kimse özlemiyor mu beni )

Hazırsanız yakın zamanda bitirdiğim W Two Worlds dizisini naçizane anlatacağım.

Dizi 2016 nın en çok konuşulan dizisi oldu tartışmasız. Gerek çok ünlü ve sevilen oyuncuları barındırması gerekse konusunun gelmiş geçmiş kore dizileri arasında epey farklı olup çıtayı ta tepelere çıkarması sayesinde de ilk bölümlerinden itibaren izleyicinin gönlüne taht kurdu. Dizi daha başlamadan çekilen afiş resmi de adeta taht sahipleri biziz der gibi gibi...

Peki ben beğendim mi? Evet beğendim. Başlarda cidden farklı olan iki farklı dünya konusu beni alaşağı etti zaten. Bu iki dünyanın iç içe girmesi vs. derken çok sevdim. Beyni yoran senaryoları severim bilirsiniz. Ama bir yerden sonra bitse de gitsek demedim değil. Ne istedim bilmiyorum belki başlara göre biraz durağan kaldı ondan böyle hissettim. Ama tavsiye eder miyim elbette tavsiye ederim. Farklı konular her zaman bir sıfır öndedir. Hele ki yapım kaliteliyse tadından yenmez. ^^


    Kang Chul 'un W dan sıyrıldıktan sonraki karakteri çok tatlıydı. Karakterin bu şekilde kendi varlığını kanıtlaması izleyici olarak hoşuma gitti. Neyse ki artık Lee Jong Suk seviyorum da W 'yu izlemek benim için işkence olmadı. 


Her genç kızın hayalidir düşlerindeki prensin bir gün çıkagelmesi. Oh Yeon Joo da üşenmedi çizdi prensini. Epey beklemiş ama bence değdi. :) Çizim yeteneğiniz varsa ne ala. İyi bir çizer olursanız belki siz de prensinize kavuşabilirsiniz :) 

Görün görün fanboy görün yahu <3 Bir çok fangirle taş çıkartır bu ahjusshi. 
Dizide en sevdiğim karakterlerden biriydi. Bu yazıda mutlaka olmalıydı. Altta resmini verdiğim iki sahnede o kadar heyecanlı izledim ki... Bölümler boyu bu karşılaşmayı bekliyordum inanın. Adeta fangirl yanımla kendisiyle empati kurdum :D  Keşke ikinci resmin de gifini bulabilseydim W hareketi taktir edilesiydi.
 

İzleyici tarafından bu kadar yükseltildiği için çok büyük beklentilerle izledim açıkçası. Keşke 'ay en güzel dizi' , 'bugüne kadar izlediğim hiçbir diziye benzemiyor' tarzındaki yorumları okumadan izleseymişim. O zaman daha çok keyif alırmışım.

Tüm karışıklıklara rağmen esas kahramanlarımızın sade ve tatlı bir aşk isteklerini bu çizimler ile gerçekleştirmeleri çok sevimliydi. Bu sahneleri de dört gözle bekledim yalan değil :) Ah bir de bu çizimlerin Koreli bir sanatçıya ait olduğunu da öğrenmiş olduk. Bir ara bu resimler internette az dolaşmadı.


Final içinde final olması da güzeldi. İkisinin de sonunu beğendim. Spoiler olmasın diye çok fazla şey söyleyemiyorum ama izleyenler anladınız siz onu :)

Dizinin en güzel bir ost parçası buydu <3
Ancak keşke rap işin içine girmeseymiş. Başlı başına INKII söyleseymiş keşke. Daha önce Signal dizisinden sesine aşina olduğum INKII her diziye OST hazırlasın ^^ Signal deki enfes şarkıya ulaşmak için TIK
Hazır lafı açılmışken INKII 'yi çok araştırmama rağmen hakkında pek bir bilgi bulamadım. Bu durumda kendisine saygı duyup daha fazla şarkı üretmesini beklemekten ve istemekten başka yapabilecek bir şeyimiz yok.

Evet 2016 'nın en güzel dizilerinden biri olabilir (ki bence bunun üstüne çıkan başka diziler de var) ama kimse kusura bakmasın gelmiş geçmiş en güzel dizi değil efendim. Ancak kötü de değil. İzlerken keyif alacağınız hoş bir drama. Henüz izlemediyseniz tavsiyemdir. Umarım beğenirsiniz. ^^

Sevgiler...

7 yorum:

  1. Benim prensim olsa olsa çöpten adam olur :) Bence yılın en iyi dizilerinden biri :)

    YanıtlaSil
  2. Selinn, ben asıl kim woo binin dizisini nasıl bulduğunu merak ediyorum. Herkes bir farklı yorumluyor kimi isyankar, kimi gamlı malum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaa daha izlemedimmm. Böyle söyleyince gaza geliyorum yapma yaaa 😂 :)
      İzliyim yorumlayacağım o halde bekle beni 😄

      Sil
  3. Herkes bu diziyi övdü , beklentim baya yükseldi açıkçası , izledikten sonra yıkılmasam bari .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de tepe üstü çakılmayın diye çok övmedim ki keyfi çıksın :D

      Sil
  4. Merhabaa :) Bloguna bayıldım ve hemencecik takibe aldım :D lütfen benim bloguma da göz at :) https://sofistikedusunur.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tasarım:Sawako Kuronuma