Resident Evil The Final Chapter (2016)

İnsan daha önce hiç izlemediği seri bir filmin son bölümünü (finalini) neden sinemada izlemek ister? 
Tabii ki çok sevdiğimiz bir oyuncu projede var olduğu için. 
Kimden mi bahsediyorum? Lee Jun Ki 'den elbette...

Her şey bu foto ile başladı. 


Ardından bununla devam etti...

Son olarak da...

Milla hanım da JunKi ciğimizi pek sevmiş bakınız ispatı...

Bu fotolardan sonra filmi izlemek şart olmuştu. Ah unutmadan Jun Ki instagram hesabında (@actor_jg) filmde var olduğunu belli eden ufak da bir video paylaşmıştı. Vizyona girdiğinde sinemaya gitmeyi aklıma koydum o zaman :)

Resident Evil ile ilgili daha önce hiçbir şey bilmiyordum. Sinemada izlemeye değer bir film mi diye sinemaya gitmeden önce ufak bir araştırma yaptım. Tamam Jun Ki severiz ama bir sahnesinde gözükecekse ve film de kötüyse boşu boşuna hiç alakamın olmadığı filme para yatıracağım için endişeliydim açıkçası. Konusunu vs de netten bakarken öğrendim. Zombi saldırısında hayatta kalmaya çalışan insanlar kısaca.

Lee Jun Ki beyaz perdeye çooook yakışıyor. Keşke sinema filmleri bizde de gösterime girse. 'Beyaz' kardeşlerinin yanında nasıl da güneş gibi parlıyordu. 💕💕💕 
Tahmin ettiğim kadar gözüktü desem yalan olmaz. Hatta ben bir iki kez kenardan falan gözükürse diye korkmuştum. Dedim ya az önce de. Ama öyle olmadı. Üstüne üstlük Milla Jovovich ile birebir güzel bir de dövüş sahnesi çekmişler. 💕💕💕

Zombi filmi olduğu için 'böh böh' sürekli bir şeyler çıktı oradan buradan. E yani madem gerilim filmi bi parça gerilmek hoş olur :) Ama film izlerken gerilmekten hoşlanmıyorsanız sizi zorlayacak bir film olduğunu söylemeliyim.

Daha önce bırakın seriden herhangi bir filmini izlemiş olmayı, konusuyla ilgili bile bilgim olmamasına rağmen filmde anlamadığım hiçbir şey olmadı. Yani bu açıdan rahatlıkla izleyebilirsiniz.
Aksiyon ve gerilim sahneleri sizi filme kolayca bağlıyor. E Jun Ki ciğimiz de var 💕 Daha ne olsun.

Yine de sinemada izlemeseniz bir şey kaybetmeyeceğiniz bir film. Jun Ki için giderim diyorsanız da size kalmış. Toplasanız 3 - 4 dk var yok. Uyarımı yapayım. 😃


Sevgiler...

6 yorum:

  1. yaaa ben de izlemek istiyorum fırsat olmadı daha!!! ben gerçi bütün seriyi izledim ama hem final olması hem de jungi gerçeği bu filmi bi başka özel yapıyor!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim filmle alakam olmamasına rağmen sevdim. Bence senin de hoşuna gider.
      Junki yavrusu nası tatlıydı yaaa. 3D den dolayı net göremedim ona üzülüyorum. Bluray çıksın da mis gibi izleyelim <3

      Sil
  2. Filmi izlemeyi düşünüyordum fakat bu Koreli aktörler bana itici geliyor. Belki bu yüzden izlemeyebilirim de. Bu arada önemli olan filmi izlerken keyif almanız. Yok zombi filmiymiş, yok aşk filmiymiş fark etmez bence. Her türü izlenmeli.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merak etmeyin yazımın sonunda da yazdığım gibi 3 4 dakika var yok o aktör. Gönül rahatlığıyla ABD yapımı izleyebilirsiniz yani.
      Haklısınız her tür izlenmeli

      Sil
  3. izlemedim ama boş kaldığımda bakabilirim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öneririm güzel bir gerilim - aksiyon filmiydi :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tasarım:Sawako Kuronuma