Future Choice (2013)


Future Choice başrol oyuncularından dolayı yılın beklenen dizilerinden biriydi. Tabii ki en büyük faktör Yoon Eun Hye'ydi benim için de. Lee Dong Geon 'u pek tanımazdım, Yong Hwa'yı tamam severim ama büyük hayranı değilim e haliyle Yoon Eun Hye için izledim diziyi :)



"Ben aslında senin gelecekten gelmiş halinim, hayatını düzene koyup gitmeye geldim" diyen delirmiş bir Na Mi Rae'yle başa çıkmak zorundaydı Na Mi Rae ^^ Zamanda yolculuğu konu alan diğer yapımları pek izlemediysem de Future Choice 'un esas konusu diğerlerine göre daha ilginçti. 



Her ne kadar ana konusu ilgi çekici olsa da... Geri kalan birçok şey için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Tamam düzeltiyorum söyleyebilirim. Yoon Eun Hye gayet 'ilgi çekici'ydi. Dizi başlamadan önce o saçlarının hali ne diye az sızlanmadım değil. Diziyi izlemeye başladığımda da keşke sadece saçları kötü olsaydı dedim evet bunu dedim çünkü kıyafetleri de çok kötüydü. '80'lerden kalma kabanlar mı ararsınız abuk subuk kazaklar mı?!
Toplasak hepi topu 1 maksimum 2 bölüm ancak güzel giyinmiştir. Neyse ki saçlar bir yerden sonra daha iyi oluyor :) 




Sadece Eun Hye olsa yine iyi YongHwa'nın da ondan aşağı kalır yanı yoktu. O saçlar neydi öyle... Başkanlık bu kadar mı yakışmaz bir insana :)
Başkan olunca daha yakışıklı olması gerekmiyor muydu ????  (Klişeleri yıkalım dedilerse demek ki *.* )
Kararı size bırakıyorum :)



Dizi boyunca giyimini kuşamını, saçını başını en çok beğendiğim kişi Han Chae Ah oldu. Kız güzel olduğu için çuval giyse de yakışıyo kader işte -_-



İzlemeyin demem ama çok da bir şey beklemeden izleyin. Aşk hikayesinin yanında iş yaşamını da konu aldığı için ara sıra sıkıcı olabiliyor. Yine de sonunda ne olacak acaba diye izliyorsunuz.



Spoiler içermeden sonundan da bahsetmek istiyorum. Finalinin berbat edildiği diziler arasında adını altın harflerle listeye ekleyen bir yapım oldu benim için. İzleyenler benim kadar gıcık olmuşlardır eminim. Klasik Kore draması sonu gerçi, eli yüzü düzgün final yapmış kaç dizimiz var ki değil mi ama?!



Sevgiler...




4 yorum:

  1. Henüz son 4 bölümü izlemedim, izledikten sonra ben de blogda bahsetmeyi düşünüyordum. Yazdıklarının hepsine katılıyorum Selin. Sonunu izlememiş olsam da ne olacağını, Mirae'nin kimi seçeceğini tahmin edebiliyorum. Neden izlemeye başladım diye pişman değilim, o kadar kötü değil ama insan tonlarca Kore dizisi izledikten sonra farklı bir şeyler izlemek istiyor..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Blog yazını merakla bekliyorum o zaman ^^ Aynen pişman etmiyor ama iyi ki izlemişim de dedirtmiyor. Tahmin ettiğin kişiyi tahmin edebiliyorum. İnşallah finali seni tatmin eder :)

      Sil
  2. Son iki bolumu izlemedim ama dizi hakkinda dusuncelerim sana biraz yakin olmakla beraber o kadar koyu bir fanim ki biri yehin dizisi hakkinda negatif yorumlar yapinca cok sinirleniyorum hahah :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Onun yüzünden değil mi zaten bu büyük beklentiler :D YEH yi ben de severim ama kıza resmen yazık etmişler, bu 'style'ı kendinin yaptığını sanmıyorum çünkü :D Dizi konusunda o kadar yeh le bağdaştırmak istemiyorum bu diziyi :D

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tasarım:Sawako Kuronuma