Commitment (2013)


Beybem Eskaymak ile birlikte Commitment filmini izledik.
(( Onun film hakkındaki yorumlarını da okumak için TIK. ))
T.O.P oynuyor, e aksiyon da daha ne olsun değil mi?! 

Babası Kuzey Kore ajanı olan Myung Hoon(T.O.P) babası öldükten sonra kardeşi ve kendisini esir tutuldukları yerden kurtarabilmek için Kuzey Kore'li askerlerle bir anlaşma yapar. Anlaşma Myung Hoon'un Güney Kore'de ajan olmasını gerektirir.

Film haliyle bir çok güzel dövüş, aksiyon sahnesini beraberinde getirdi. Arada bir aksiyon filmi izlemek güzel oluyor. T.O.P'ın bu tarz filmlere çok yakıştığını söylemeliyim. Sanırım bakışlarından kaynaklı biraz da.



Myung Hoon'un sınıf arkadaşı(!) rolündeki kızın film içindeki saç değişimi maalesef benden puan alamadı. 
Güzelim kız tanınmaz hale geldi yazık acıdım.


Aylar önce gelen T.O.P ve BigBang hayranı kız aynı filmde oynadı haberleri yüzünden bu ikilinin sahnelerini epey bekledim. Tabii yalnızca beklemekle kaldım diyebiliriz. Birbirine neredeyse en uzak karakterlerdi
bu ağabey-kardeş.

Filmdeki polis amcanın telefonu da son modeldi hani.
Kore'de polis maaşları bayağı düşük galiba :P
Dip not: Eskaymak'ın dediğine göre adam polis olduğu için dinlenme vs. olmasın diye eski telefon kullanıyor olabilirmiş. Mantıklı geldi olabilir. :)

Kuzey Kore'yle ilgili filmleri bu kadar dramatik bir şekilde işlemelerini anlayamıyorum. Kuzeylilere vicdan mı yaptırmaya çalışıyorlar nedir. İki ülke arasında bu filmler daha fazla krize sebep olmasın da. Filmin bir yerinde geçen 'Bugüne kadar evine dönebilen olmadı.' sözü Kuzeylilere Güneylilerden bir uyarı niteliğindeydi bence.

Sonu başından tahmin edilebilir bir son olmasına rağmen film kendini izlettiriyor. Başlarda biraz durağan gitse de bir yerden sonra daha güzel ilerliyor. Aksiyon seviyorsanız tavsiye edeceğim bir yapım.

Sevgiler...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tasarım:Sawako Kuronuma