Sammy Dress Alışverişi

Yazdan kalma bir alışveriş olmasına rağmen, siteden memnun kaldığım için sizin de haberdar olmanızı istedim. 
Bir iki yıl önce keşfettim Sammy Dress 'i. Dolar yüzünden ancak 2 parça eşya alabildim. Ama aldıklarımın kalitesi alışveriş yaptığım diğer sitelere nazaran bir tık daha iyi,

Bir yazlık t-shirt, bir de dünya haritalı saat almıştım. İkisini de çok fazla kullanmama rağmen çabuk yıpranma olmadı. Hatta saatin kayışı o kadar güzeldi ki Türkiye'de satılan ucuz saatlerle kıyasladığımda arada büyük bir fark var. 
Saate gitmek için buraya  tıklayın. 

T-shirt 'e gitmek için buraya tıklayın. 

Sitenin en sevdiğim özelliği kullanıcılarının bilinçli olması. Çoğu üründe rastladığım olay şu. Ürünü alan kişi eline ulaştığı zaman resmini çekip ilgili sayfaya ekliyor. Bu özellik neredeyse her sitede var ama kullanıcılar bununla vakit kaybetmek istemiyor sanırım. Ama bu uygulama aslında satın almak isteyen kişilere çok fayda sağlıyor. Ürünün gerçek resmini görüp alıp almama konusunda daha kararlı olabiliyoruz.

Ancak karşılaştığım kadarıyla sitenin tek dezavantajı kargo ödeyen ürünlerin sınırlı olması. Her ürünün kargosunu satıcı karşılamıyor ve aldığınız ürüne göre kargo fiyatı düşüp, artabiliyor. Alışveriş yaparken buna dikkat etmenizi tavsiye ederim. 

Benim aldıklarım bunlar. Sizin de Sammy Dress ile yaşadığınız alışveriş tecrübeniz olduysa, başka arkadaşlara faydalı olması için aşağıya yorum bırakabilirsiniz ^^

Sevgiler...

6 yorum:

  1. Benmde cok hosuma gtti bloguma beklerim

    YanıtlaSil
  2. saati kore yönünde durdurdum çok romantik olurdu :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Birazcık öyle olmuş ama valla tesadüfi :D
      Not: saatin pili bitmiş hâlâ böyle duruyor :D

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tasarım:Sawako Kuronuma