Monster (2014)

monster korean drama
Yeni nesil bilmez Lee Min Ki cazibesi diye bir şey vardır. Sessiz ve derinden sevdirir kendini. Monster 'ı izleme sebebim de Lee Min Ki işte. Böyle kan vahşet içerikli filmleri izleyemem o yüzünden de 2 senedir ertelemişim filmi izlemeyi. Dün akşam izledim ve epey bir etki bıraktı üzerimde.

lee min ki gif

Lee Min Ki kendini özleten bir oyuncu. 2012 'den beri dizi yapmayıp her yıl 1 film çevirmiş dersem anlarsınız. O yüzden her filmi ya da cameo olarak var olduğu her yapım önem teşkil ediyor gözümde. :) Takipçilerinin çoğu, alta bırakacağım gif ile sevmiş olsalar da biz onu Dal Ja's Spring ile sevdik <3


shut up flower boy bandshut up flower boy band gif


cheese in the trap


 Kim Go Eun 'ın sanırım 3 yapımını izledim şimdiye kadar. Coin Locker Girl, Cheese in the Trap ve bu film Monster. Ve her seferinde rolünün hakkını öyle iyi veriyor ki bir kez daha hayran kalıyorum. 




Bu tatlış kıza ne demeli... O ve ablası ağladı ben ağladım. Karşılıklı duygularını ekrana daha iyi geçiremezlerdi herhalde. ^^ 





Filmdeki neredeyse tüm karakterler kötüydü. Kötü olmayan iki karakterin birinin zeka geriliği vardı biri çocuktu. Bu dünyada iyi kalabilmek için bu ikisinden biri olmamız gerek galiba. Filmin bana sorgulattığı ilk şey bu oldu. Son sahnede bunu daha iyi anlıyorsunuz.

 Bu tarz filmleri çok izlemediğim için sanırım, bana güzel geldi. Tarzın sıkı takipçisiyseniz belki sizi birazcık sıkabilir. Bazı yerlerde hadi artık bir şeyler olsun diyorsunuz ama durağan yapımlara aşina olup hoşlandığım için benim gözüme batmadı. Ancak beni en çok etkileyen konusundan çok oyunculuklardı.

Buram buram kan vahşet kokan bir film olduğu için çoluklu çocuklu izlenmemesini, midesi hassas kişilerin ise uzak durmasını salık veriyor; bu iki kategoriye girmiyorsanız da izlemenizi tavsiye ediyorum efendim. 

Sevgiler...

3 yorum:

  1. Lee min ki çok da yaşlı değil aslında ama pek tanınmıyor nedense . Kim go eun coin locker girl de çok iyi bir oyunculuk sergilemişti, bence bu kıza bu tarz filmler çok uyuyor . Listeme ekledim , bakıcam bir ara ^^

    YanıtlaSil
  2. Evet çok yaşlı değil ama maalesef bir şarkıcı da olmadığı için yeni nesilin az bildiği değerli bir oyuncu :)
    Evet o filmde iki bayan oyuncuyu da hayran hayran izledim. Bu filmi izlediğinde de gelmeni bekliyorum. :)

    YanıtlaSil
  3. Blogunu çok beğendim ve takibe aldım :)

    Lütfen sen de benim bloguma göz at :) sofistikedusunur.blogspot.com

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tasarım:Sawako Kuronuma