Shopping King Louie (2016)

Seo In guk
Kim istemez har vurup harman savuracağı, hesabını bile bilmediği banka cüzdanlarına sahip olmayı...
Hepimiz isteriz. Ama Louie buna sahip :)

Tamamen başrollere bakıpve eğlenceli bir dizi olduğunu duyduğum birkaç yorumdan sonra fazla düşünmeden başladım diziye. Tüm bu boşvermişliğin ardından çok tatlı bir dizi karşıladı beni.
İlk bölümde utanmasa para havuzunda yüzecek olan Louie ile Louie `nin varlığından bile haberdar olmadığı bir köyde yaşayan Bok Sil nasıl bir araya gelecek ki diye merakla izledim.


Bu diziden o kadar çok Seo In Guk gifi  çıkar ki aklınız durur. SIG `u bu tarz şapşik ve ponçik karakterlerde izlemeye bayılıyorum. İzlerken ara sıra aklıma King of High School Life Conduct dizisi geldi. ( İtiraf ediyorum o diziyi Seo In Guk için de olsa bitiremedim. ) Oradaki hali biraz daha coola yakındı diye anımsıyorum. Burada daha şapşik bi SIG izledik ki bence bu hal ona daha çok yakışıyor.  

 
Hafızanızı da kaybetseniz neyseniz osunuzdur örnekleri ile karşınızda Louie :) 


 
Başrol kızımızın köyden şehre gelmesiyle şıp diye olmuyor dış görünümünün değişimi hatta aksanını bile işin içine katıp onu da yavaş yavaş öğrenmesini sağlayarak inandırıcılığı artttırıyorlar. Ama o iyi niyeti yok muydu bazen bu kadar da olmaz dedirtiyordu hani... Ama Louie `ye olan iyi niyetinin sebebini öğrendikten sonra ``yaa demek bu yüzdenmiş`` diye hak vermeme   sebep oldu.  Daha önce izlememiş olmama rağmen Nam Ji Hyuk `u sevdim ben. İnsanı rahatsız etmeyen bir oyunculuğu vardı.


Dedim ya sadece başrollere bakarak karar verdiğim bir diziydi. E haliyle nam-ı diğer Oska oppa`yı karşımda görünce Waooouuuwww olmammın ardından tarzını gördükten sonra :((( moduna düşmem ışık hızıyla kapışır bence :) Neyse ki bir kaç bölümün ardından o da yeni imajından sıyrılıp eski tatlış, cool adam imajına geri döndü.
Kıyamam sana... 😍


Bakın bu dramdır. Taş gibi adamın internette eli yüzü düzgün bi iki fotosu tok. Üzülüyorum valla. 
Adını da öğrendim. Kang Ji Sub... Ji Sub ` dan dolayı unutmam ben bu ismi <3 Yalnız beyefendinin sesi ne kadar güzeldi. Sesiyle ilgimi çekti desem yalan olmaz. 

Kötü olmak için didinen ama kötü olamayan Beak Ma Ri çok sevimliydi. Çok da güzeldi.  Giyim kuşamına hayran olduğumu soylemem gerek. İkinci kadın karakter Baek Ma Ri `nin aşk hayatında mutluluğu bulmasını umuyorum :) Spoiler olmasın diye detay veremiyorum ama keşke bazı şeyleri görseydik. 

9. Bölümden sonra bir sonraki bölümün başı çok garip başlıyor neredeyse 4 -5 kezaman acaba yanlış bölümü mu açtım deyip kontrol ettim. Her ne kadar güzel bağlamış olsalar da anlamaya çalışmak bi parça yordu beni. Sanırım dizinin en kafa karıştırıcı yeri de buydu 😄

Velhasıl kötülerin bile dibine kadar kötü kalamadığı iyiliğin cirit attığı, eğlenceli bir dizi izlemek isterseniz Shopping King Louie sizi tatmin edecektir. Şimdiden iyi seyirler. İzlediyseniz ya da bu yazı sonrası izlemeye niyetlendiyseniz yorum bırakmayı  ihmal etmeyin ^^

Sevgiler...

5 yorum:

  1. oska oppa nerde oynarsa oynasın benim için hep oska, maalesef başka hiçbi karaktere oturtamıyorum adamı. rolün üzerine yapışması bu olsa gerek^^
    ben baek mari'yi sevmedim. öyle 'ben iyi olayım da kim nolursa olsun' havasındaki, prenses sendromlu şımarık karakterleri sevmiyorum -_-

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayy benim için de aynı şekilde :) Ama hatırladığım için yani rol üstüne yapıştı diye değil sanırım.
      Yaa neden :) Baek Ma Ri 'yi şapşik ve tatlı buldum hani bi türlü kötü olamadı ya :D

      Sil
  2. Louisciğe yorum niyetine geldim, Hotel King alttan göz kırpıyor. hızlı bir yorum yapıp hotele kaçıcağım.
    cici bici bir diziydi. Efsane değil ama yorgun tempo sonrası mayışık mayışık izlemek için idealdi. ve iyilerin cirit atması mevzusu ^^^^ hayır katiller bile nedamet ateşinde yanıp tutuştu. Sırlar dünyası gibiydi o açıdan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen efsane değildi ama efsaneler arası dizi olarak güzel gitti açıkçası :D
      Evet ya kimse kötü kalamadı falan ya hoşuma gidiyo öyle oldu mu :D

      Sil
  3. Louisin o afacan halleri çok tatlıydı ya..Bi de Bok Sil azarlayınca yavru kopek sesi gibi bir efekt veriyorlardı..Kıyamam ben ona :D

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tasarım:Sawako Kuronuma