Voice (2017)

Soluk soluğa izlenebilecek, bir çırpıda izleyeyim bitsin diye dizi arıyorsanız işte karşınızda. Tabii benim için böyle şeyler söyleyen biri olmadığı için epey beklettim diziyi. Daha önceki yazılarımda  özellikle Another Miss Oh yazımda ve başka film/drama yazılarımda seslere olan hayranlığımdan bahsetmiştim. Voice 'un da seslerle alakalı olacağını tahmin etmiş ancak üzerinde düşünmemiştim konusu hakkında. Zaten dizi filmleri konusunu bilmeden izlemeyi daha çekici buluyorum bilirsiniz.  

Diziyi izlememin en büyük nedeni Jang Hyuk tabii ki. Oyunculuğuna güvendiğim için tereddüt duymadan izlemeye başladım ancak daha ilk iki bölümünde bu zamana kadar izlediğim en iyi polisiye dizilerden biri olacağını tahmin ettim. Dizi bittiğinde de fikrim değişmemişti. KDrama tarihi içerisinde bu kadar kaliteli konusu ve oyuncuları barındıran polisiye dizi azdır. 


Ben de böyle olmak isterdim. Duyması zor olan sesleri duyabilmeyi, onları zihnime kazıyabilmeyi... Ama maalesef sadece hayran olmakla yetinmek zorundayım. Çünkü Allah vergisi  bir durum bu. Elbette zorlukları var farkındayım ama ses benim için bambaşka bir olgu. Neyse biraz da Lee Ha Na için neler düşündüğümü söyleyeyim. Kadın başrol oyuncusu Lee Ha Na'ydı ama bence bu rol için daha dominant bir karakter, karakteri biraz daha yukarı taşıyabilirdi. Feminen rollere yakıştığı kadar maskülen rollere de bir o kadar yakışan çok sevdiğim Kim Hye Soo yaşından ötürü olmayacak olsa da karakteri çok güzel yansıtabilirmiş. Aklıma ilk gelen isim her zamanki gibi o oldu. :)


Kim Jae Wook... Aman ya Rabbi nasıl yakışmış rolüne. Romantik kalıplı dizilerden çıkıp bu tarzda gözüksün bir süre bence. Rolünü en çok yakıştırdığım ve rolünün en çok hakkını verdiği dizi bu olmuş bana göre. 

Dizi içerisinde çalan şu şarkı da INKII 'yi andırdı bana. Web 'de arattım ama INKII gibi onunla ilgili de çok fazla bilgiye ulaşamadım. Böyle güzel sesler kendini saklamasın. Üzülüyorum...

Baştan sona temposu oldukça yüksek bir dizi Voice. Heyecandan yerimde oturamadığım, yüreğimin darlandığı bölümler de oldu. Gerilim dizisinin hakkını sonuna kadar vermişler. Bu tarzı seviyorsanız ve hâlâ izlemediyseniz hemen bugün izlemeye başlayın. Pişman olmayacağınız bir yapım elinizin altırda. Çok şanslısınız :)

Sevgiler...

7 yorum:

  1. Bir çevirisi bitmedi ki , izleyelim , bitsin hemen izliycem çok merak ediyorum ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Farklı sitelerden takip ediyoruz galiba. Zira ben türkçe altyazılı izledim :)
      Tavsiye ederim boşa bekleme ^^

      Sil
  2. diziyi izlemiş olacağın aklımın ucundan bile geçmiyordu. Twitterda görünce içim nasıl neşeyle doldu anlatamam ^^
    çook beğendim bende.. Tırsarak, midem bulana bulana ve çok pis heyecan kasarak izlemiş olduğum bir macera oldu.
    --Spoiler-- Son bölümlere doğru psikopatın kang centere bakışları, odasına girince tepişmesi falan olmayacağını bile bile yeni bir aşk mı doğuyor dedirtti ve cümleyi toparlayamadım. Yeni yazılarında görüşürüz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. A aaa neden o kadar şaşırttım seni acaba yaa :D
      Aynı duygularla izledim ben de...
      hahahah o bakışlara o anlamı yüklemedim ama dikkatimi benim de çekmişti. Görüşmek üzere... :)

      Sil
  3. yaaa ben izlemedim bunu! o kadar çok dizi birikti ki! ama jang hyuk yaaaa <3<3 bi an önce izlemem lazım! yalnız çaktırma lee han na da hiç sevmem yani -_- artık tahammül edicez napalım^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ruh ikizim her ne izliyorsan bitir ve bu diziyi izle. O kadar arkasındayım yani.
      Jang Hyuk çok iyi oyuncu ya. Gerçekten. Adam her role yakışıyor. Not: Chuno da JH sevdiysen burada da seversin. Bazı ses tonu, bakışı, gülüşü Dae Gil 'i anımsattı bana. Kötülemek için söylemiyorum. Hoşuma gitti.
      O kadını ben de çok sevmem ama idare ederdi burda. Takılma çok mühim olan dizi ve JH :D

      Sil
  4. Ben de bu diziyi izlemeyi düşünmüstüm ilk zamanlarda ama araya sınavlar girdi izleyememiştim:( Dizide dram ağırlıklı mı acaba? :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tasarım:Sawako Kuronuma