Meryem (2017)

Yeni yeni Kore draması izlemeye başlamış kişilere öneri yapacak olsam ilk 10 dizinin içine Secret Love kesinlikle girer. Çoğu izleyici de benim gibi düşünüyordur eminim. 
Güzel ülkemin güzel yapımcıları da bunu göz ardı edemeyip Secret Love dizisini Meryem olarak uyarladılar. 
İlk bölümü izledim diyemeyeceğim sanırım ilk saat sonunda bıraktım. Gönlümde yer etmiş hatta kalbimizi paramparça etmiş böyle güzel bir dizinin heba edilmiş oluşu çok üzdü beni. 

İzlerken şöyle hissettim. Bir grup üniversite öğrencisi iyi oyuncularla proje hazırlamış da onu izliyorum. Sanırım o da çekim açıları ve bölüm içerisinde çalan müzikler yüzünden kaynaklandı. Yoksa oyuncular iyi yani. Tamam gönül isterdi ki daha çok sevdiğim güçlü ve yaşları da biraz büyük oyuncular olsun ama yine de olmamış  değildi kadrosu. 

Tam hatırlayamıyorum ama polislerin fazla oluşu baş erkek karakterin de arkadaşı ekstra yazılmış karakterler. Bu konuda hatırlayanlar yorum yaparak beni aydınlatırlarsa sevinirim. Yanlış bilgi vermek istemem. 

Ben ve benim gibi hoşlanmamış olanlar orijinalini izleyip onu daha çok sevdikleri için böyle düşünüyorlardır sanırım yoksa Türk halkının tam seveceği türde entrika ve dramın hayli çok olduğu bir dizi. Keşke eylül ekim gibi başlasaydı. İzleyicisi biraz daha fazla olurdu bana göre.
Umarım senaryoya bağlı kalınır ve çok uzatılmadan tadında bitirirler. 

Sevgiler...

2 yorum:

  1. ben izlemedim ilk bölümünü, çok dram olduğundan izlemeyi de düşünmüyorum açıkçası. ama ilk duyduğumda, "herhangi bir dizinin uyarlaması yapılacaksa en iyi bu senaryo tutar, tam Türk standartlarına uygun" diye düşünmüştüm. böyle güzel bi hikayeyi kötü oyunculuk, kurgu ve senaryo uyarlamasıyla rezil etmişlerse yazık!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bi denk gelirsen mutlaka bak bana kesin hak verirsin ruh ikizim :( Nerde Ji Sung lu Secret Love :((( Nerde bu.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tasarım:Sawako Kuronuma