Mim: Ben Kimim?

Uzuuuuun bir aradan sonra yeni bir mim geldi. Seviyorum bu mim olayını ilginç oluyor :) Yeni mimim Alielle 'den geldi. Hemen soruları cevaplamaya başlayayım.

Ben Kimim?
23 yaşında AÖF iktisat fakültesinden yeni mezun olmuş, işsizler kervanına katılmış biriyim. Kendimi tanıtmayı pek sevmem. Sessiz biriyimdir. Yeni tanıştığım insanlarla hemen kaynaşamam, hatta eminim ki dışarıdan görenler suratsız olduğumu bile düşünüyordur ama bu halim sadece tanışmadığım kişiler için geçerli. 


Bloğunun Adı Nerden Geliyor?
Blog açmaya karar verdiğimde ismi için epey bi' kıvrandım. Sonra kardeşime Başak 'a sordum. Neyi seviyorum ben acaba diyip bir düşündük, kahve içmeyi sevdiğim için de kahveli birşey olsun dedik. Kullanılabilir durumda olduğu için 'kahveminkokusu' gayet uygun geldi. 


Neden Yaşam Bloğu?
Hoşuma giden, bana farklı gelen, insanlarla paylaşmak istediğim şeyleri buradan anlatabilmek için sanırım :D


Kişiliğim?
Bunlar çok zor sorular ama ya. Yardım almadan cevaplayamayacağım. ^^
Aşırı utangaç, zor güvenen, duygusal 
buraya kadar benim aklıma gelenler bundan sonrası arkadaşlarımdan derlediğim Selin tanımı; 
uyuz, kibar, düşünceli, şaşkın 


Hoşlandıklarım?
Film / dizi izlemekten, kitap okumaktan hoşlandığımı söylememe gerek yok bence. 
Gezmeyi severim özellikle tatil gezileri daha çok ilgimi çeker. Yalnız ya da biriyle birlikte olması fark etmez dolaşmayı severim. Yemek yemeyi severim. İnsanları mutlu etmeyi, hediyeler almayı severim. Bisiklet sürmeyi, çikolatayı, pastayı, sütlü tatlıları severim. Kardeşimle uğraşmak ise hobimdir. Aklıma başka bişey gelmedi yahu...


Hoşlanmadıklarım?
Buna benzedi biraz :)
Her şeyi eleştirip bir kulp takılmasından, sakız çiğneyen insanlardan -özellikle sokakta- , benim hakkımda benden izinsiz karar alınmasından, tanışmadığım biri de olsa benimle konuşurken suratsız olmasından, çok kalabalık ortamlardan, sinema salonunda en önde oturmaktan, bir yere gidilecekse hemen hazırlanamamamdan, değer verdiğim şeylerin başkaları tarafından umursanmamasından, mağazalarda peşimde dolanan tezgahtarlardan, ben bir işle uğraşırken birinin gözünü dikip bana bakmasından hoşlanmam. Çok mu oldu ne?! :P


En Çok Sevdiğim Makyaj Malzemem?
Garnier BB Kremim, siyah göz kalemim ve rimelim bunlarda markaya pek takılmam hangisini beğenirsem onu kullanırım. Zara parfümümü de çok severim. 


Çantamda Olmazsa Olmazım?
Cüzdanım tabii ki. :P  Başka?.. Telefonumun kulaklığı, parfümüm ve peçetemsi şeyler :)


En Son Okuduğum Kitap?
Buradaki yazımda da bahsetmiştim ama bunları tam anlamıyla bitirmediğim için en son okuduğum kitabı Göçebe olarak kayıtlara geçiyorum. Hâlâ okumayan kaldı mı bilmiyorum ama -ben okuduysam herkes okumuştur çünkü- mutlaka okumalısınız.

Sıra geldi mimi paslamaya. Kabul ederlerse bu arkadaşlarıma yollamak istiyorum. İstemezlerse nolur bilemedim şimdi ama kuralı yok sanırsam bu mimin :)
Nabrut
İnatcıkız
Asya Sakura
Eskaymak
Cembek


2 yorum:

  1. evde bile sakız çiğniyor diye kardeşlerime terör estiririm, o kadar sevmem :)
    sevmediğin diğer şeylere de katılıyorum!
    bende hediye almaktansa, vermeyi tercih edenlerdenim :) ne güzel ortak yönler varmış epey ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şu sakız olayında yalnız olmadığım için mutlu oldum :D
      Evet ya ne güzel, benim gibi birilerinin var olduğunu bilmek sevindirici ^^

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tasarım:Sawako Kuronuma