In Your Eyes (2014)


Telepatik gücünüz olsun ister miydiniz? Hiç tanımadığınız birisiyle hiçbir teknolojik cihaz olmadan üstüne üstlük kilometrelerce uzaktayken konuşabilmek hoşunuza gider miydi? In Your Eyes bu sorularınıza cevap verebilecek nitelikte çekilmiş bir film. 
Youtube'da gezinirken fragmanına denk geldim. İlk 20 saniye sonra bu filmi izlemeliyim diye kararımı vermiştim ^^ Neyse ki pişman etmedi ve beklentilerimi karşıladı.
Filmin büyük çoğunluğunda başrol oyuncuları kamera karşısında yalnız olmalarına rağmen bu kısımlar sizi hiç sıkmıyor aksine merakınızı arttırıyor.


Zoe Kazan 'ın canlandırdığı Rebecca dışarıdan mükemmel görünebilecek bir yaşama sahiptir. Doktor bir eş,  lüks bir yaşam... Ama tüm bunlar Rebecca 'yı mutlu etmeye yetmez. Michael Stahl David 'in canlandırdığı Dylan ise hayatın tekmesini attığı genç bir adamdır. Bir gün bir anda birbirlerinin beyinlerine sızmış olduklarını fark ederler. Bu andan sonra aslında hayatlarının ne kadar boş ve huzursuz olduğunu keşfederler. Birbirlerinin en iyi arkadaşı oldular. Peki ya sonra bu kadar aynı hissederken sadece arkadaş olmak ikisine de yetecek mi dersiniz?

İşte o çok hoşuma giden fragman bu...



2 yorum:

  1. ay bu çok hoş filmmiş.benim bunu mutlaka izlemem lazım.. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence de kesinlikle izlemelisin zeynep ^^ cok sevdim ben :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tasarım:Sawako Kuronuma