Aliexpress Alışverişi

alışveriş
Bu yurt dışından yaptığım ilk alışveriş değil ama bir kerede en çok yaptığım alışveriş bu oldu galiba.
Daha doğrusu kardeşimle birlikte yaptık. Yine de her ikimizin de kullanabileceği şeyler. Önceden yaptığımız alışverişler bu kadar kısa sürede gelmedi. Farklı kullanıcılardan alındığı için hepsi tek bir kargoda gelmiyor ve ürünlerin bazıları 1 ay dolmadan elime ulaştı. Siparişleri 1 Temmuzda vermişim. Sanırım artık bu işi öğrendim. :)

Bu kitap ayracının bir tane geleceğini sanıyordum ama 2 tane geldi. Sayfasında yazıyormuş aslında ama dikkat etmemişiz. Daha çok sevinmemize neden oldu ^^
bookmark
Fiyatı: 0.87 $
Kardeşimin Marvel hayranlığının sonuçlarını göreceksiniz şimdi de. Iron Man ve Captain America lı anahtarlıklar gerçekten beklediğimden kat kat daha güzel geldiler. Hem kaliteli hem de büyükler. 
keychaincaptain america
    Anahtarlıkların teki 1.81 $

Burada da Kaptan Amerika 'lı mini cüzdanı var. Avuç içine rahatlıkla sığabilir boyutta. İçi de siyah ve kulaklık koyma filesi var. 
wallet
Fiyatı: 2.01$

En çok merakla beklediğimiz ürünün biri buydu. 8GB lık USB belleğimiz gerçekten çok tatlı. Arkasındaki ufak mekanizması sayesinde usb girişi içinde kalıyor. Bilgisayara taktığınızda da gözlerinden mavi mavi ışıklar çıkıyor ^^
flash disc
Fiyatı: 3.99 $

EXO 'lu anahtarlığımızı kardeşimle nasıl paylaşacağız emin değilim ama hoş duruyor. Belli olmaz belki bir tane daha alırım ^^
exo
Fiyatı: 0.70 $

Bundan sonrası daha çok bana ait olan ürünler. :) Bu iki yemek çubuğu arasında seçim yapamamıştım. Fiyatları da uygun olduğu için ikisinden de birer tane aldım. Belki ilerde blog çekilişi yaparsam birisi çekilişimde kendine yer edinme potansiyeline sahip.
chopstick
Fiyatları sırasıyla 1.23 $ ve 0.62 $

Bu muhteşem küpeye resmen aşık oldum. Görür görmez bunu mutlaka almalıyım dedim. Yakıştı da hani. ^^
yağmur earings
Fiyatı: 0.90 $

Blogumun sürekli takipçisiyseniz eğer Gong Hyo Jin 'e olan hayranlığımı biliyorsunuzdur. Peki bunun konuyla ne alakası var diyecekseniz alttaki siyah yüzükleri Gong Hyo Jin Master's Sun dizisinde kullanmıştı. Ürün mat renkli gelmiyor ama bu haliyle de güzel. 
Not: Bu yüzüklerden aldıysanız ya da alacaksanız kullanmadan önce şeffaf ojeyle siyah boyasını sabitlemenizi tavsiye ederim. 
gong hyo jin
Fiyatı: 0.53$

Bu da aldığım son ürün. Bu küpeleri K-Dramaların iki tanesinde gördüm. Birisi Birth of a Beauty dizisindeydi diğerini hatırlayamıyorum. Ancak ikisi aynı gelmedi. Dikkatli bakmamışım farklılarmış. Yine de böyle de kullanırım ben :)
k-drama
Fiyatı:0.98 $


Aliexpress 'ten alışveriş yaparken Türkiye'de bulması zor ürünleri tercih ediyoruz. Fiyatları da aynı şekilde Türkiye'deki fiyatlara göre kıyaslıyoruz. Ürünleri genel olarak beğendim. Eğer alışveriş yapacaksanız beklentinizi çok yüksek tutmayın sonuçta Çin 'den gelen ucuz ürünler bunlar. O zaman elinize geçen ürün sizi daha çok mutlu ediyor. Umarım sizin için aydınlatıcı bir yazı olmuştur. 

Sevgiler...


8 yorum:

  1. Gong Hyo Jin yüzüklerini çok kıskandım bende her yerde onlardan aradım ama bulamadım internetten almaya da elim bir türlü gitmedi. Ayraçlarda harika gözüküyor. Keşke benim olsalaaaar. Güle güle kullaaaaaan ^.^

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederiiim :) Siyah yüzükleri 2. Kez alışım. Çok kullanışlı ve hoş duruyor. Tavsiye ederim ^^

    YanıtlaSil
  3. Yabanacı alışveriş sitelerini ben de seviyourm hem uygun hem güzel. bende de çok var. Sizi takibe aldım. Bana da takibe beklerim.

    www.nilgunozenaydin.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen hem uygun fiyatlı hem de çoğunlukla ürünler güzel geliyor.
      Teşekkür ederim ben de sizi takibe aldım ^^

      Sil
  4. iyi günlerde kullan canım :) ayraçlara bayıldım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım ^^
      Ay evet sen de al çok güzeller

      Sil
  5. bende alışveriş yapmak istiyorum ama kredi kartıyla almam mümkün değil hesaba havale şekl,nde oluyor mu sen nasıl yapıyorusun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben hep kartla yapiyorum alisverisimi havalenin gecerli oldugunu sanmiyorum. Havale isini internette de arastirdim olduguna dair yazan goremedim. Uzgunum :/

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tasarım:Sawako Kuronuma