Love in the Moonlight (2016)

Yıllar sonra uzun soluklu bir tarihi k-drama izlediğim için çok mesudum arkadaşlar. Daha önce mini drama olan Splash Splash Love 'ı anlatmıştım size ama o mini dramaydı sayılmaz. Gerçi bir çok diziye de taş çıkarır gibiydi ya neyse :)

Not ❗ : Bu yazıda fazla isim kullandığımdan bilmeyenler için her ismi ilgili kişinin wiki sayfasına bağladım. :)
Beautiful Gong Shim dizisindeki gibi afişle kandırmışlar yine izleyiciyi. Esas kızımızı resimdeki gibi güzel bir şekilde doğru dürüst göremediğimize izleyici olarak içerledim ama dizideki vaziyetinin  de sevimsiz olduğunu söyleyemem. 

Biz Beybem @EsKaymak ile birlikte bu altta duran tanıtım videosundan beri bekliyorduk diziyi. Biz yine zamanda yolculuk konusuyla karşımıza çıkacaklarını sanmıştık ama öyle olmadı. Tanıtıma ulaşmak için TIK


Başlarda Sungkyunkwan Scandal 'a çok benzettim diziyi.
3 yakışıklı ✔
Erkek kılığında bir esas kız  ✔
Esas kızı seven birden fazla erkek  ✔
Bu grup arasındaki güçlü arkadaşlık  ✔
Sonradan gözüm alışsa da ara sıra aklıma gelip durdu bu detaylar.



Ne kadar büyümüş bu kız yahu. Yaşlanıyoruz ey ahaliiii...
Buna hazır mısınız :)
Kim Yoo Jung ve Kim So Hyun aynı yaştalarmış. Bu da ikisini kıyaslamaya itti beni. İkisi de doğal güzel, ikisini de seviyorum falan ama Kim Yoo Jung yani nam-ı diğer Harem Ağası Hong bana daha sevimli, sıcakkanlı geliyor.

Keşke kız kılığıyla daha çok sahnesi olsaydı 'Pirems' ile.






'Piremsimiz' Park Bo Gum ve Kim Yoo Jung çok yakışmışlardı birbirlerine.
Yalnız bu nasıl bir güzelliktir. Allah özene bezene yaratmış dedikleri bu olsa gerek. Adeta kız güzeli. Yeni nesil Lee Jun Ki ya da Song Joong Ki gözüyle bakabiliriz sanırım Park Bo Gum 'a da.
Senaristlerin dikkatine! : Bir dahaki rolünde Park Bo Gum 'u deli dolu, vurdumduymaz ve aşık görmeyi çok isterim. Bunu bir düşünün bence :) 




Yan karakterlerde var bir değişim vallahi bakın. Bundan önce yazdığım bir kaç dizi yazısında da söylemiştim. Yan karakterler artık eskisi kadar kötü olmuyor. Dünyayı iyiliğe sevk eden senaristlere ihtiyacımız var ^^^




Jin Young yok mu?! 😍 Ne kadar romantik ne kadar da aşkına sadık bir yan erkek karakter. Başrolde Park Bo Gum olmasa kesinlikle bu karakterin tarafında olurdum... Ki yaşadıklarını hak etmiyordu hiç. 





Diğer bir yan karakter olan Jo Ha Yun (Chae Soo Bin) 'in prense olan aşkının saflığına ne demeli. Kaldı mı böyle aşklar... Bu iyilik timsali yan karakterleri sap gibi bırakmıyorlar mı senaristlere gıcık oluyorum. İzleyici bunu istemiyor izleyici onun da hayatının aşkını bulmasını istiyor. Yalan mı ama sevgili okuyucum?!




Son sahneden bir Kim Seul Gi mi geçti? Derken araştırmamla birlikte bu düşüncemi doğrulayan bu videoyla karşılaştım. Ne zaman adam akıllı bir başrol sahibi olabilecek bu kız. 

Diziyi 10. bölüme kadar üst üste izleyip 10'dan sonrasını güncel takip ettiğim için biraz da konu bu bölümden sonra drama bağladığı için 10. bölümden sonra son 3 bölüm kalaya kadar atlaya atlaya izledim itiraf ediyorum. Bazı konuları kendi kendime bağladım yani o kadar kopmuştum diziden. Son 3 bölümün güzelliği olmasa dizi benim için felaketti. Hâlâ izlememiş biriyseniz; ben entrikalı dram seviyorum, bu ara bölümler benim hevesimi kırmaz diyorsanız izleyin. Ya da benim gibi bu bölümleri atlaya atlaya da izleyebilirsiniz ^^

Sevgiler...

2 yorum:

  1. O tanıtım videosundan sonra bende, çok merakla bekledim :D Kim yoo jung ve kim soo hyun küçükken beraber tarihi bir dizi de oynamışlardı , şimji bakınca ikisi de çok büyümüş geliyor insana ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla insan bi garip oluyor. Yaşlanmadan depresyona sokacaklar bizi :D

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tasarım:Sawako Kuronuma