Love Forecast (2015)


Kore sinemasında romantik komedi film izleyebilmek çölde vaha bulmaya eş değer hale geldi. Love Forecast 'i de fragmanları dönmeye başladığından beri bekliyorum. Hazır altyazısı da gelmiş, izlememek olmazdı.

Başrol oyuncularının kalitesine, afişine güvendiğim film maalesef beni yarı yolda bıraktı. Çocukluktan beri birbirini tanıyan iki arkadaşın başkalarıyla olan ilişkilerini konu alıyor ilk başta daha sonra da aslında birbirlerine ne kadar bağlı ve sevgi dolu olduklarını fark ediyorlar. 

Böyle bakınca film izlenesi duruyor. Ama filmin işlenişi üzgünüm ki beklentilerinizi karşılayacak şekilde olmamış. Baş karakterler arasındaki aşk hikayesini görebilmek için neredeyse bütün film boyunca bekledim. Yer yer hızlanan ama çoğunlukla durağan, fazla akmayan bir film olarak kaldı benim aklımda.  Halbuki çok sevimli iki başrol oyuncusuyla mükemmel bir aşk filmi çıkabilirdi ortaya. 


Moon Chae Won 'u kayıtsız, suratsız bir karakterdense deli dolu biri olarak görmek de güzel oldu. Ona bu roller yakışıyor bence.

Lee Seung Gi 'yi de en çok bu filmde bu kadar kılıbık bir rolde izledim sanırım. Yakışmasına yakışıyor ama havalı rollerde izlemek daha çok hoşuma gidiyor benim. 


Sizin bu konudaki düşüncelerinizi duymayı çok isterim ^^

Ayrıca filmdeki kıyafet seçimleri çok güzeldi. Moon Chae Won 'un giydiği gömleklere bayıldım. Aynı şekilde
Lee Seung Gi 'nin ceket tişört tarzı ona çok yakışmıştı. Söylemeden geçmem olmazdı :)
Oyuncuları gerçekten çok seviyorsanız filmi izleyin derim ama romantik komedi bir filmden beklediğiniz verimi alamayacağınızın uyarısını da tekrar yapmaktan kendimi alamıyorum.



Sevgiler...

4 yorum:

  1. yaa :// bende afişine vurulup izleyecektim ama vazgeçtim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maalesef Nabrutcuğum :/
      Ben de afişine aldandım ama yok oyuncular bile kurtarmıyor.

      Sil
  2. ben de bu filmle ilgili bikaç gün önce bi yazı yazmıştım. malesef büyük hayal kırıklığı =(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Blog yazını okudum aynı fikirde olduğumuza sevindim
      Kesinlikle hayal kırıklığı :/

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tasarım:Sawako Kuronuma