Heart to Heart (2014)

korean drama

Dizileri güncel takip etmeyi sevmediğim için Heart to Heart ' ı da sonraya sakladım. Psikolojik dramaları revaçta olduğundan diğerleriyle aralarında da boşluk olsun istedim. Üst üste bu tarzı izlemek -her ne kadar konu olarak favorim olsa da - hoşuma gitmeyecekti. Arada zaman bıraktığım için ve konusu da güzel ve farklı olduğu için beğendim.

Kadın oyuncu Choi Kang Hee neyse de erkek başrol Chun Jung Myung 'u pek seviğim söylenemez ama dizi yine de kendini izletti. Konusu bana sevimli geldi. Romantik komedi dramaları da özlediğim içindir belki. 

Choi Kang Hee 'nin senaryo gereği yaşlı bir kadını canlandırdığı sahnelerdeki halini Can You Hear My Heart dizisindeki büyükanneye çok benzettim belki yüz olarak hiç alakaları yok ama tavır ve hareketleri bana onu hatırlattı çokça. 
2. roldeki erkeklerin bu bahtsızlığını ne yapacağız peki. Alın bir kıyamadığımız 2. erkek vakası da burada. Tamam kabul dizide karakteri biraz gıcık etmiş olabilir ama çok sevimli bir adam değil mi ^^

Dizinin 2. kadın başrolünü üstlenen kızı ise sevdim mi sevmedim mi bilemedim. Bazen çok sevimli bazen çok gıcık geldiği sahneler oldu. Ama gıcıklık yaptığı sahnelerden bahsetmiyorum. Sevimli olması gereken sahnelerde bile itici geldi bana. Sonlara doğru alıştım galiba sevimli gelmeye başlamıştı.
Diziyi sevdim ben. Baştan başrol oyuncularının birbirlerine yakışmayacağını düşünsem de aralarındaki kimya beni haksız çıkardı. Sonlara doğru azıcık sıksa da romantik sahneleriyle göz dolduran bir drama olmuş. Romantik drama özleyenler varsa çerezlik diye tabir ettiğimiz dramalardan biri bu da izleyin derim.



Sevgiler... 

4 yorum:

  1. Bazı diziler öyle oluyor ne yazık ki, sırf oyuncuları için izlemediğim diziler çok var benim fikrimce oyuncuları daha iyi seçmeliler. Bir de ikinci kadını küçük gibi geldi bana yaşı küçük mü acaba ya?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de hele ki sevmediğim bazı oyuncuları güzel dizilerde görmüyor muyum deli oluyorum :D
      Çok da küçük değil aslında şimdi baktım da 92 liymiş 22 yani 2. erkek karakterle arasında 8 yaş var. Hem küçük gösteriyor hem de yanındaki oyunculara kıyasla böyle görünmüş olabilir :)

      Sil
  2. ya chun jung myung pek tatlıydı pek! çok tereddütle başlamıştım ama beni utandırdı. kendine hayran ederek hihi :DD

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. heheh aynen ya sevimsiz buluyordum bunu ilk bi kaç bölüm surat ederek izlemiştim hatta ama sonradan sevimli gelmeye başladı bana da :D

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tasarım:Sawako Kuronuma