Şampiyon - Marie Lu // Okuyucu Yorumu

Bu seri gerçekten Efsane ^^ Tamam tamam çok kötü, çirkin bir espri yapmaya çalıştım özür dilerim ama okuduktan sonra siz de aynı benim gibi bu çirkin espriyi yapmak isteyeceksiniz.

Aradan çok vakit geçirmeden kitapları birbiri ardına okumakla çok iyi etmişim. Diğer türlü seriye yazık olurmuş gerçekten. İlk iki kitapta olduğu gibi heyecan Şampiyon'da da tavan yapmıştı. Bu kitapta kaçma kovalamaca artık bir tık daha azaldığı ve savaş başladığı için sürekli bir heyecan yaşıyorsunuz. Kendimle ters düşmek istemem ama ben Deha'yı yani 2. kitabı daha hızlı okudum. Belki sıcaktandır bilemiyorum ama asla kitabın kötü oluşundan kaynaklanmadığını söylemeliyim. 

Şampiyon 'a başlamadan önce finali ile ilgili yediğim spoiler sayesinde kitabın neredeyse tamamının farkında olup sadece ne şekilde sonuca ulaşacaklarını merak ederek okudum. Yani finali bilseniz bile keyifle okuyorsunuz. ^^

Daha önceki yazılarımda da bahsetmiştim. Efsane serisi distopya kitaplar içerisinde en beğenerek okuduğum seriler arasında yerini aldı. Kurucunun Kızı yine de bu seriyle boy ölçüşemez ama bu iki seri son zamanlarda okuduğum en iyi distopyalar diyebilirim.

Day, June ve sevgili seçmen Anden 'i özleyeceğim. Siz de bu maceraya atılmaya henüz karar vermediyseniz fikrinizi tekrar gözden geçirmenizi tavsiye ederim. 

Serinin diğer kitaplarının yorumlarını okumak için :
1: Efsane
2: Deha 
3: Şampiyon 



Sevgiler...

4 yorum:

  1. bu seriyi merak ediyor ve araştırıyordum yazın denk geldi :) teşekkürler sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim umarım okuduğunda hoşuna gider :)

      Sil
  2. Acaba uyumsuz serisini okudun mu merak ettim. Uyumsuz kitabını okudum tamam çok akıcı bir kitaptı falan ama çok tatmin olduğumu söyleyemicem sanırım artık bu tarz kitaplar bana yetmiyor çerez niyetine okuyorum. Aslında öyle çok kitap okuyan biri değilim son dört senedir falan eskisi gibi okumuyorum. Bu seriyi sever miyim diye fikrini almak istedim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet okudum hatta blogda da yorumumu bulabilirsin :)
      Ama bence bunu seversin. O seriden daha iyi diyebilirim. Metakta bırakması olsun aksiyonu olsun bu kitabın gideri daha fazla tabir-i caizse :) uyumsuz da yeni kitaba geçmel için büyük bi heyecan duymamıştım mesela Efsane deki kadar.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tasarım:Sawako Kuronuma