Warm and Cozy (2015)

Üstünden uzun zaman geçmesine rağmen blogumda yer edinmesini istediğim bir K-drama ile geldim bugün. Ramazanda izlemiştim işte siz düşünün yazısını ancak yazabilme imkânım oldu. O yüzden diziyle ilgili çok fazla detay veremeyeceğim ama zaten detayı bol bir dizi olmadığı için bu konuda rahatım.

Warm and Cozy, Full House tadında klasik Kore dizisi aslında. Senaristlerinin Hong Kardeşler olduğunu öğrendiğimde o kadar bambaşka bir şey beklemiştim ki beklentilerimin yanında sönük kaldı. Ama beğenmedim demek değil bu. Her ne kadar klişeleri bol da olsa Yoo Yun Suk için bile izleyebilirsiniz. Dizideki sevimliliği izlemeye değer.

Kang So Ra 'yı daha önce izlememiştim ama aşırı ön yargılıydım ona. Hayır yani, neme gerek değil mi önce oynadığı dizi/filmlerden izle ondan sonra eleştir. Neyse kendimi yeterince kınadığıma göre Kang So Ra 'ya karşı artık antipatim olmadığını anlamışsınızdır. Ayrıca kilolu görünen ama zayıf bir kız olduğu için de tuhaf bir vücut yapısı olduğunu düşündüğümü de söylemekten geri kalmak istemem.

Dizinin bence esas oğlan ve kızından rol çalan müthiş bir çifti vardı. O da işte bu muhteşem siyah inci çifti ^^


Daisy filminden tanıdığımız (ya da en azından ben o şekilde biliyorum) Lee Sung Jae , Yoo Yun Suk 'tan sonra dizinin ilerleyişinde çok büyük yardımı olmuş bana kalırsa ^^

Kim Sung Oh bence değeri bilinmeyen bir oyuncu. İsmini google görsellerde arattığınız zaman şimdiye kadar girdiği rollerin yüzüne ne kadar yakıştığını fark ediyorsunuz. Oyunculuğunu da sevdiğim bir aktör kendisi. Bonusu ise o güzel ela gözleri. ^^ ( Özellikle gözlerinin renginin ön plana çıktığı bir resmi yüklemek istedim.)



Klişe ama vurucu romantik anlar elbette ki vardı işte onlardan bir kaç tanesi.


Daha önceki Warm and Cozy yazımda So Ji Sub 'ın cameo olarak yani konuk oyuncu olarak dizide yer aldığını yazmıştım. Dizi de Hong Kardeşlerin senaryosu olduğuna göre bir yerlerden atıf gelmez mi gelir tabii ki. So Ji Sub sahneleri Master's Sun 'a epey dokunmuştu. 
Söylemeden edemeyeceğim, So Ji Sub'ın Warm and Cozy 'deki hali gerçekten daha yakışıklıydı

Ah bir de Kim Woo Bin meselesi var. Kim Woo Bin gerçekten bu rol için fazla cool kalırdı sanki. Yoo Yun Suk daki sevimlilik dozu daha fazla olduğu için onun yüzüne karakter daha güzel oturmuştu. İyi ki de YYS oynamış ^^

Dedim ya klasik aşk üçgeni hatta dörtgeni, zorunlu sözleşmesi olan bir dizi. İzlerken sizi yormayan sevimli, çerezlik diye nitelendirdiklerimizden. Bu tarzı sevenlerin izlerken mutlu olacağı yapımlar arasında. 

Sevgiler...

6 yorum:

  1. Doctor Stranger'de bayıldığım Kang So Ra'dan Dream High 2 de nefret ettim. (dizileri ters sıralamayla izledim malesef) ama bu diziye şu yazı hatrına şans vereceğim ;) kilolu göründüğü halde zayıf görünen yorumu da benim düşüncemi okumuş gibi :) teşekkürler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O halde izleyecek olursam Doctor Stranger ı izlemeliyim :) Uyarın için teşekkür ederim.
      Benim gibi düsünen birini görmek çok hoş ^^ Yorumun için ben teşekkür ederim :)

      Sil
  2. Diziye güncel olarak başlamıştım ama 11. bölümde kaldım. İzlemeli miyim soruma cevap buldum bu yazıda, teşekkürler :')

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sevindim ama umarım pişman olmazsın :) Finali güzel ama diğer diziler gibi 13 - 14. Bölümler biraz iç daraltıcı uyarmadı deme ^^

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tasarım:Sawako Kuronuma