Bride of the Century (2014)

hong ki

İtiraf ediyorum Hong Ki'yi You are Baeutiful'la tanıdım. Tatlı mı tatlı, sevgi dolu bir rolle Jeremy'le bağdaştı gözümde. Ayılıp bayılmadım ama çok sevdim. You are Beautiful'dan sonra da başka yerde izlemedim. Dizisi/ filmi var mı onu bile bilmiyorum ya neyse. Bride of the Century 'de de büyük büyük beklentilerim vardı Hong Ki'yle ilgili. Jeremy gibi deli dolu bir karakter bekledim gelen resimlere göre de. Başlarda iyiydi çok beklediğim gibi olmasa da içinde bir yerlerde bir deli vardı. Ama sonra sonra senaristler sağolsunlar çok azalttılar bu tarz sahneleri.


Yine de konusu kurtardı gözümde bir parça. Farklıydı çünkü. Özellikle ilk bölümlerde  Ahjummaların birbirlerine atmaya çalıştıkları kazıkları 'aaa nasıl ya, inanmıyoruuum' nidalarıyla birlikte izledim. 






Başrol hanım kızımız Yang Jin Sung 'un çift karakteri canlandırarak oyunculuğunu sergileyebileceği iyi bir fırsat olmuş.Bence değerlendirebilmiş de. Çok sevimliydi başka dizilerde de izlemek isterim.





Kimseye bişey olmadı Yi Hyun 'a olduğu kadar. Bütün iyilikleri sen yap kızı  hep sen kolla sonunda ellerin bomboş yüreğinde bir sızı. Napacağım sizinle ben bilmiyorum ki :')

Master's  Sun'dan beri böyle manyak hayalet görmedim arkadaş ben.
Hep bir oyun, hep bir delilik peşindeydi ablam. Sevdim kendisini ^^

Buradan sonrası çok azıcık spoiler içerebilir :)

Büyükannesinin son bölümde ortaya çıkan olayı gerçekten çok iyiydi. Manidardı. 16 bölüm beklettiler ama en azından saçma sapan bi melese çıkmadı altından.Güzel bir detay olmuş.

Dizinin kıyıda köşede kalmış ilişkilerine de değinmek istiyorum. Zira Doo Rim'in arkadaşı Jin Joo ile Sekreter Kim'in  hikayesi de çok sevimliydi biraz daha belirginleştirselermiş olurmuş.
Kang Joo'nun kardeşi Choi Kang In ile Lee Roo Mi arasındaki ilişkinin dizinin finalinde başlar gibi olması da sevindiriciydi.

Finalde beni rahatsız eden tek şey Kang Joo'nun Kang Rim ile ilgili her şeyden habersiz ve öğrendikten sonra bu konuda hiçbir sorun çıkarmamış oluşuydu. Apar topar olmuş bu konu biraz ama onun dışında yerli yerinde bir final olmuş bence.
Uyarı: Entrika sevmeyen biriyseniz izlerken içiniz daralabilir. 
İzlerim benim için sorun yok derseniz severek izleyebileceğiniz bir drama.

Sevgiler...

3 yorum:

  1. ben severim kendisini.evet dizisi yok ama bir çok tv filmi var :) ama asıl seslendirdiği ost'lara bir göz at.aaa bunuda mı o söylemiş bunuda mı o söylemiş diyeceksin.
    hani kore dizilerinde meşhur replik var ya
    - onu erkek olarak görmüyorum :DDD ama çingu olarak pek sevimli buluyorum ahaha :DD
    bu diziyide izlemeyi düşünüyordum ama entrika mı/kafam bulandı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen bende çok sevimli ama bi Woo Bin değil kusura bakmasın değil mi Nabrutcuğum :D
      Şarkılarını severim dinlerim de oyuncu olarak çok görmedim işte ama o hâlâ benim için Jeremy <3
      Evet çok entrika çevirmişler, herkes birbirinin kuyusunu kazıyor ama konusu farklı olduğu için sevmesen de kaldırabilirsin diye düşünüyorum. Bi dene derim :D

      Sil
  2. merhaba bişey sorucaktım. dizinin bir sahnesinde hayaletin herşeyi planladığı sahneler vardı . hani doo rime inşaatda kafasına taş düşüyo aslında hayalet atmış öyle bir kaç dakikalık sahneler vardı . nerden izleyebilirim acaba

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tasarım:Sawako Kuronuma