Kore Filmleri Festivali (Düzeltme)

Cine Majestic ve Korea-Fans ortaklığıyla 13-19 Eylül 2013 tarihleri arasında İstanbul'da ilk Kore Filmleri Festivali düzenlenecekmiş. Cine Majestic 'i daha önceden Hint filmi olan Barfi 'yi Türkiye'de vizyona girmesi için çalışmalar yaptığı sıralarda takip etmiştim. Bulunduğum ilde vizyona giremediği için gidemedim ama bir sürü kişinin filmi bu sayede sinema perdesinde izlediğinden haberim var.

Her neyse konumuz neydi hıh Kore Filmleri Festivali... Hangi filmler oynayacak diye merak ediyorsunuz biliyorum. Söylentilere göre bu filmler;
Only You / Always
A Werewolf Boy
Jackal
A Millionaire's First Love
You are My Pet
A Moment to Remember

Ama emin olmak için Cine Majestic ile irtibata geçtim ve henüz filmlerin belli olmadığını kesinleştiğinde yayınlayacaklarını bildirdiler. Sayfalarını takip etmek için tıklayın.
 Yine de böyle bir faaliyet olduğunu bilin ve takvimlerinize işaretleyin derim ^^

Düzeltme: Cine Majestic 13-19 Eylül 2013 tarihleri arasındaki güncellenmiş bilgilere göre 3. ve 4. salonlardaki filmlerin listeleri şöyle ... 



1 haftalık festival boyunca tüm filmler ücretsiz olacaktır. Festival kapsamında biletleri gişelerden günlük olarak alınabilecek ertesi gün için bilet verilmeyecektir. Bilgiler Cine Majestic facebook sayfasından alınmıştır. 


Sevgiyle kalın...

2 yorum:

  1. çok yoğun bi dönemime denk geliyor ama sanırım arada kaçamak yapabilirim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de muallakta maalesef :/ İnşallah ben de yapabilirim o kaçamağı :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tasarım:Sawako Kuronuma