I Hear Your Voice



Bu dizi daha bitti ama biterken beni de bitirdi. Başlarda güzel giden ama devamında çok sıkıldığım bir drama oldu bu. Neden ben de anlayamadım gayet akıcı gidiyordu hatta bloglarda çok beğendim top listeme bile girdi diyen arkadaşlara bile rastladım. Ben neden bu kadar sıkıldım uyuz olan ben miyim yoksa senarist mi bilemedim. 

İlk 13-14 bölümü art arda  nasıl izlediğimi hatırlamıyorum bile. Sürükleyiciydi. Ama sonra ne olduysa bi durağanlaştı bir bişeyler. (Sanırım her bölüm farklı davaları incelerken belli bir bölümden sonra bu olayın bitip sadece ana karakterlere odaklanması yüzünden.) İzlemek içimden gelmedi. Neyse ki dün finalini yaptım. Güzel ama öyle ahım şahım bir dizi değil. İzleseniz de olur izlemeseniz de. Kanaatimce. Aslında beni tavlayan Park So Ha'nın düşünce okuyabilme yeteneği ve 'Oska oppa'nın diziye dahil oluşuydu. Ama sanırım bunları gözümde fazla büyüttüm ve izlediğim kadarı bana yetmedi.

Şöyle bir konusuna değineyim. Yıllar önce gerçekleşen bir cinayet sonrasında kurbanın oğlu cinayete yaşadığı travma sonrasında insanların düşüncelerini okuma kabiliyetini kazanır. Bu cinayete tanık olan Jang Hye Song mahkemede şahit olup olmamak konusunda kararsız kalır ve vereceği karar tüm yaşamını etkiler. (Aman da ne güzel değindim. Benim gibi spoi sevmez arkadaşlarım varsa onlara ayıp olmasın değil mi ama? )

Çılgın Jang Hye Song ^^

Vel hasıl durağan ve hukuk dizilerini sevenlerin katlanabileceği ay pardon izleyebileceği bir dizi yapmışlar. Post bile resimsiz falan oldu. Sevdiğim birkaç sahnenin resmini ekleyeyim ^^ 



Spoiler içerir :P





Sevgiler...


5 yorum:

  1. katılıyorum ben de çok çok beğenmemiştim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yalnız olmadığıma sevindim. Yine de izleyenlerin hevesi kırılmasın Zevkler tartışılmaz sonuçta değil mi :D

      Sil
  2. hımm niye sevmedin ki sen..jong suk varken hemde..(kara kalp ben <3 )
    ben hoplaya hoplaya arada bakmama rağmen çok sevmiş idim ama yinede baştan sona bi izliyim..gelcem geri buraya.. :D (görcen sen gününü gibi oldu buda sanki.. :D)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazımda da dedim ya bi 12-13. bölümden sonra çok sıktı be kuzum -_- Kastırdım izlerken adeta :P

      Sil
  3. Bu dizi gerçekten hoş bir diziydi. ^^ -Loa

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tasarım:Sawako Kuronuma