Who Are You? (2013)

Taecyeon

Bitsin de izleyeyim dediğim dizilerdendi Who Are You, iyi ki de beklemişim. Konu olarak aynı zamanda oynadığı Master's Sun'a olan benzerliği, başta ikisini kıyaslamama sebep olmuştu. Ama hayalet olayları dışında pek bir benzerliği yok. Bir iki bölüm sonra da zaten ayırt edebiliyorsunuz.  

Dedektif Yang Shi On 6 yıl önce başına gelen olaylardan sonra komaya giriyor. 6 yıl sonra komadan çıktığında başına son gelenler hakkında hiçbir fikri yok tabii. Uyandıktan sonra mesleğine farklı bir birimde devam etmeyi, sakin bir yaşam sürmeyi planlıyor ama her şey umduğu gibi olmuyor ve hayaletler  görmeye başlıyor. Durduk yere görmüyor tabii bu insanları, onlara ait bir eşyaya dokunduğu zaman görmeye başlıyor. Her zamanki gibi konuyla ilgili çok fazla detay vermek istemiyorum zevki kaçmasın izlemeyenler için.

2PM




Taecyeon'u Dream High'ta izlediğimde çok sevmemiştim güncel haberlerini de pek takip etmem ama burada çok tatlı bir polis memurunu canlandırıyordu. Bu aşık haller pek yakışmıştı ^^





who are you

So Yi Hyun da sevdiğim oyuncular arasındadır. Durağan karakterler yakışıyor yakışmasına ama  
eğlenceli karakterleri oynamasını temenni ediyorum. Dizide giydiği kıyafetler birçok başrol bayan oyuncunun
giydiği kıyafetlere kıyasla çok iyiydi. Bu aralar izlediğim diziler içerisinde en iyisiydi diyebilirim.


Who are you


Kim Jae Wook bu adam bu kadar yakışıklı mıydı ya?! Dizi boyunca aynı gömleği giymesinden hiç sıkılmadım. Çok yakışmıştı ^^ İlk bölümlerden anladığım kadarıyla aksiyona çok yakışır bence. Oynasın izleyelim.





Dizi epey sürükleyiciydi. Bölüm süreleri kısa olduğundan çabucak da bitiyor. Polisiyeyle izleyiciyi sıkmayıp araya aşk serpiştirmeleri de güzel olmuş. Korku unsuru çok fazla yok bir iki bölüm içinde alışıyorsunuz. Önerebileceğim dizilerden oldu Who Are You. 

Sevgiler...

6 yorum:

  1. merak ettiğim dizilerdendi ama bölüm süreleri kısa derken ne kadar kısa :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 45-50 dk arası değişiyorb Kaçırma izle. :)

      Sil
  2. çok sıkılmıştım ben yaa :S

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Allah Allah beklentini karşılamamıştır belki de :)
      Ben 2-3 günde bitirdim. Arka arkaya izledim bölümleri. :S

      Sil
  3. off dizi güzeldi ama lee hyun joong karakterine üzüldüm ya çok ağladım onun için keşke ölmeseydi kurtulsaydı yang shi onu çok seviyodu onun için 6 yıl boyunca başında beklemiş yavrum ya bu çifti çok sevmiştim ayrılıkları çok üzdü beni :(

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tasarım:Sawako Kuronuma