Baykuş Postası

Telgraf çekmeyi, mektuplaşmayı, kartpostal yollamayı hatta postaneye gitmeyi bilmeyen bir nesil yetişiyor. Hayatımıza yenilik katmak ve bu güzel eylemleri hatırlamayı amaçlayarak çok güzel bir olaya başladık biz beş arkadaş. Her ay birbirimize güzel postalar yollamayı hedefledik. İlk olarak da yılbaşı kartı başlangıcımız olsun dedik. Fikir kimden çıktı şuan tam olarak hatırlayamıyorum ama bize ulaşan Sawako oldu. İyi ki ulaşmış biz de iyi ki bu olaya tamam demişiz.
Peki bu beş arkadaşın biri sensin diğerleri kim diyorsanız merakta bırakmak istemem sizi.
Eskaymak, Sawako Kuronuma, Hayali ve Düdanın Feneri. :) 

Hayali ve Düda 'yı açıkçası tanımıyordum. Bu etkinlik vesilesiyle tanımış oldum. İyi ki de tanışmışız. Fazla uzatmadan sizlerle güzel mi güzel cici mi cici postalarımı paylaşmak istiyorum. Elbette ki içerikler özel olduğu için dıştan resimlerini ekleyeceğim :) Kimlerden geldiklerini altlarına yazıyorum. Link de ekleyeceğim ki siz de onlara giden postaları görebilesiniz.


Düda'nın Feneri

Hayali 

Sawako Kuronuma

Eskaymak
Grup olarak sadece Eskaymak 'ın postasının içeriğini paylaşma kararı aldık :) Çünkü Esra bize birer hikaye yazıp yollamış. Bence Esra'nın masal  kitabı yazabilme potansiyeli var. Bundan sonra beybemi bu konuda destekleyeceğim. Henüz kendisinin haberi olmasa da :)


 Baykuş Postası 'ndan Supercel bildirdi. Gelecek ay görüşmek üzere....

Sevgiler...

2 yorum:

  1. Nasıl güzel bi bloğunuz var öyle ! :)) Tebrikler doğrusu , sizin gibi bende kartpostal ve kore dizisi seviyorum.
    Hayali'nin postu sayesinde güzel bloglarla da tanıştım. Teşekkürler her ikinize de :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayyy teşekkür ederim çok mutlu oldum ^^ Sevdiğimiz ortak şeyler hakkında sohbet etmek isterim, ara ara bloguma beklerim sizi :D

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tasarım:Sawako Kuronuma