Descendants of the Sun (2016)

dots gif
Allah korumuş beni. :)
Yayınlandığı zamanlar içinde ve sonrasında böylesine yeri göğü inleten bir diziden nasıl olur da hiç spoiler yemedim anlayabilmiş değilim. Siz bu duruma inanabiliyor musunuz?

Şuraya Chen 'in güzel sesinden bir OST bırakayım da yazıma eşlik etsin :)



Song Joong Ki gif
Harekete gel...!!!! <3
Artık başlayabilirim. Savaşlı falan sandım ben bu diziyi başta. O kadar ki hiç takip etmedim. Derslerim bitsin vs derken daha geçen hafta izleyip bitirdim diziyi. İşlenişi ve konusu o kadar akıcıydı ki sizlere hep söylediğim 13. bölüm sendromunun yanından yöresinden bile geçmedim. Hatta 14. - 15. bölümü indirirken içimi garip bir his kapladı. Uzun zamandır böylesine daldığım bir dizi olmamıştı. 

Korean drama gif
<3
Her bölümü merakla, aşkla izledim. E kolay mı Kore 'nin en yakışıklısı ve güzeli bir araya gelir de ağzımızı aça aça izlemezsek olur mu? :) Dizinin övülesi en güzel yanı da karakterlerinin çok gerçekçi olmasıydı. Spoiler yapmamak adına durumu anlatmak istemiyorum ama karakterlerin yaşadığı kararsızlıklar çok hoşuma gitti izlerken.


Song Hye Kyo ' piegon
Song Hye Kyo'nun her sabah güvercinlerini izleyişi çok sevimliydi. ^^
Size demiştim karakterler çok gerçekçi yansıtılmış diye :P



Song Joong Ki gif
Song Joong Ki 'nin Song Hye Kyo 'ya nazaran küçük kaldığını düşünmüştüm izlemeden önce. İlk bölümü izledikten hemen sonra yaşlarına baktım. İkisi de 31 yaşında. Hem de SJK ay farkıyla SHK 'dan daha büyük. Çok şaşırdım bunu hiç beklememiştim. Joong Ki'nin baby faceliğinden olsa gerek yaş farkı varmış hissi çok da kaybolmuş değil. Yine de  kimyaları öylesine tutmuş ki başka oyuncular oynasa dizi bu başarıyı yakalayabilir miydi emin değilim. Bu o da gerçek hayatta birbirlerini ne kadar çok sevdiklerinden kaynaklanıyor olsa gerek.

argus gif
Dizinin kötü adamı Argus ise bambaşka bir dünyaydı efendim. Bu adamı daha önce neden görmedik biz ey senaristler. O ne güzel bir gülüş o ne güzel bir aksan öyle <3 (Çok da yadırgamamak gerek doğma büyüme ABD liymiş) İyi ki kötü adamı oynamış. Çok yakışmış. İyi adam olarak görmektense kötü adam olarak görmeyi yeğleyeceğim bir zat kendisi. 

dots gif
Rabbim... En sevdiğim adamın (Lee Jong-hyuk) nasıl sadece bir sahnesi olabilir bu dizide. Keşke yan karakter sen olsaydın. Nasıl da yakışırdın <3

Dots gifKim Ji Won gifKim Ji Won gif
Öyle bir çift düşünün ki aşkları dillere destan olsun.
Yıllarca dış baskılara, ayrılıklara rağmen nasıl da içten, samimi sevmişler birbirlerini... Buradan bambaşka bir dizi konusu çıkardı da neyse.
İnkar etmeyin siz de onların aşkına imrendiniz :)


Song Joong Ki gifKim Ji Won- song hye kyo gif
 Çiftlerin double couple olma düşüncesi çok tatlı olmuş. Tebrikler senaristler <3
Ayrıca kızlı erkekli kendi aralarında kanka gibi takılmaları ekstra sevimli. Sevgi yumağı olsun herkes <3

(( Yazıyı bitireceğim ama söylemediğim bir şey kaldı mı acaba diye de içim içimi yiyor. İnşallah sonradan aklıma gelmez :D Zaten çok şey yazdım bu sefer. Diziyi beğendim ya ondan ^^  ))


 Her şeyiyle çok sevdiğim bir diziyle uzun zamandır karşılaşmamıştım.
Müzikleri, oyuncuları, konusu, çekim mekanları...
Elinizde herhangi bir dizi var ve bu diziyi izlememiş biriyseniz mutlaka bir sonraki diziniz Descendants of the Sun olsun. Çok ciddiyim pişman olmayacaksınız :) Bu sefer bana kesinlikle güvenebilirsiniz. 

Sevgiler...

7 yorum:

  1. Bu dizi çok güzeldi yaaa :)

    YanıtlaSil
  2. yaa sen bu diziyi nasıllll bu kadar geç izledin anlamıyorum!!! seveceğinden emindim çünkü ben de sevdim^^
    ama kesinlikle 2. çifti daha çok görmek isterdim ben. dediğin gibi sırf onları anlatan başka bi dizi olsa bi çırpıda izlerim valla^^ ay şimdi özledim yaa atlaya atlaya bidaha mı izlesem ne hihihi^-^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ehe utanıyorum şuan :)
      Evet çoook sevdim. İzle kız vaktin varsa ama atlanacak yeri de öyle az ki <3

      Sil
  3. Bu diziyi bunca zaman spoiler yemeden izlediyden tebrikler :D ben yarısına kadar izlemiştim devamını da sağ olsun spoiler anlattı zaten :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya çok garip değil mi?? :)
      Özellikle algılamadan geçmeye çalıştım açıkçası resimleri gördüğüm zaman.
      Keşke sen de sonunu görebilseymişssin :/

      Sil
  4. merhaba tatlı blogunuzu takibe aldım banada beklerim :) diziyi duymamıştım fakat hoşuma gitti. izleyeceğim

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tasarım:Sawako Kuronuma