Cilt Kusurlarına Karşı - Garnier BB Krem Saf ve Temiz

Garnier, fiyat / kalite oranı en uygun olan markaların başında geldiğinden, problemli ciltlere özel BB krem çıkardığını duyar duymaz denemeye karar verdim.
Ürün ile ilgili kendi deneyimlerime geçmeden önce özelliklerinden bahsedeyim. Garnier BB Krem Saf ve Temiz, 5’i 1 arada özelliği ile cildi nemlendiriyor, cilt rengini eşitliyor, mat görünüm sağlıyor, gözenekleri sıkıştırıyor ve cilt problemlerini gideriyor. Salisilik asit ile ciltte antibakteriyel etki gösteriyor. Ayrıca, mineral içeriği cilt kusurlarını kapatıyor ve ürünü uyguladığınız andan itibaren güzel görünüm sağlıyor.
Ürünün Light ve Medium olmak üzere 2 renk seçeneği bulunuyor. Açık buğday tenli olduğum için ben light olanını kullanıyorum. Ürünün yapısı son derece hafif, ciltte ağırlık yapmadan kapatıcılık sağlıyor. Mat bitişini ise ayrıca beğendim. Özellikle, yaz aylarında fondöten kullanmak yerine, cilt kusurlarını hedef alan hem de mineral yapısı sayesinde tüm gün kapatıcılık sağlayan Garnier  BB kremi tercih ediyorum. Aynı zamanda, 15 GKF içerdiği için cildimi güneşin zararlı etkilerinden de koruyorum.
Yeteri özeni göstermediğim veya ağır makyaj yaptığım zamanlar cildim hassasiyet gösteriyor ve sivilce problemi yaşamaya başlıyorum. Dolayısıyla, makyaj yapmayı sevdiğim halde her ürünü rahatlıkla kullanamıyorum. Garnier BB krem ise, cilde nefes aldırdığı ve gözenekleri kapamadığı için kullanırken hiçbir sıkıntı yaşamıyorum.
Özetle, benim beklentilerimi karşılayan bir ürün bulduğum için mutluyum. Siz de tek bir ürünle cilt kusurlarını ve renk eşitsizliklerini gidermek istiyorsanız bu ürünü denemenizi tavsiye ederim.
İçerik: pinkyfashionbeauty.blogspot.com.tr
Bir boomads advertorial içeriğidir.

2 yorum:

  1. Bende almak istiyorum bu urunu siz nerden aldiniz ve fiyati ne kadardı ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba :) Ben birebir aynısını kullanmıyorum ürünün o yüzden sizi yanlış yönlendirmek istemem. İçerik Boomads tan geldiği için bilmiyorum ama sizi yazının asıl sahibi pinkyfashionbeauty.blogspot.com.tr bloguna yönlendirebilirim. Umarım faydalı olur. :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tasarım:Sawako Kuronuma