Hotel King (2014)


Çoğumuzun çok sevdiği, ilk dizilerimizden olan My Girl 'ün başrol oyuncuları Lee Dong Wook ve Lee Da Hae 10 yıl aradan sonra Hotel King ile bir araya geldiler. Benim gibi bir izleyici ne bekler. My Girl 'e atıf yapılsın, LDH yine deli bir kızı oynasın, LDW ise gerçek hayattaki sevimli haline yakın bir rolde oynasın. Ama bunlar oldu mu? Hayır. Çok az Lee Da Hae manyaklığı gördüm e o da bana yetmedi.


Hotel King ise konu itibariyle güzeldi. Bebekken Amerika'ya evlatlık verilmiş yine de bir şekilde sokak çocuğu olmuş Cha Jae Wan'ın kim olduğunu bilmediği zengin bir adam tarafından intikam silahı olarak büyütüldüğünü anlatıyor dizi. Tabii dizi 32 bölümse entrikası tavan yapmazsa olur mu hiç?! 

Bir yerden sonra bunların arasındaki husumet neydi, kimin eli kimin cebindeydi diye izledim diziyi. Hemen hemen 16. bölüme kadar güzel giden sonrasında artık bitsin de kurtulalım modunda izliyorsunuz. Sıkıyor. Sırf sonunu ve arada köşe taşı durumlar ne olacak diye görebilmek için izliyorsunuz.
Ha? Bölüm mü bitti?

Lee Da Hae 'nin sürekli ellerini yüzüne kapatmasına gıcık oldum. Öyle bir görünüyor ki sanırsınız Yedi Cücelerdeki prensese elma veren cadı o. Sorun tırnakları mıydı yoksa estetikli yüzü mü emin olamadım. İstediğim resmi bulamadım ama alttaki gifler demek istediğimi anlatabilir umarım .

Her dizinin olmazsa olmazı 2. adam 2. kadın muhabbeti Hotel King 'de de unutulmamış ancak 2. adam konusunda başarılı olduklarını söyleyemeyeceğim. Sun Woo Hyun dizide esas kıza sürekli yardım eden ama bir türlü yardımcı erkek rolünü üstüne oturtamayan bir karakterdi gözümde. Olmasa süper olabilirdi. Zaten akıbeti ne oldu vs havada kalmış yerler olmadı değil.


Peki bu kadar bölüm izlemişsin hiç mi iyi bir şey yok söyleyeceğin diyorsanız var elbette neleri sevdiğime gelecek olursak ^^





Bir kere Jin Tae Hyun (Loman Lee) 'u çok beğendim. Değişik bir karizması vardı dizi içerisinde. Ses tonunu da unutmamak gerekir. Esas adam olmasa bile 2. karakter olarak görmeyi isterim.




Öte yandan Alex 'i izlediğim için çok mutluydum.
Bu adama ayrı bir sempatim var. Bir yerlerde oyunculuk yapsın, şarkı söylesin. Görelim yeter. ^^







32 bölümlük bir dizi olmasına rağmen bir k-drama klasiği olarak final son yarım saate sıkıştırılmıştı bu da beni üzen durumlar arasında yer alıyor. Velhasıl bu kadar uzun bir diziyi bitirebildiğim için sevinçli ancak istediğim tadı alamadığım için üzgündüm bittiğinde.
İzleyenler yorumlarını esirgemezse sevinirim. Zira ben mi bu kadar sıkıldım yoksa gerçekten iç bayan bir dizi miydi merak etmiyor değilim. ^^


Sevgiler...

7 yorum:

  1. Suan izliyorum ve loman ciddi sevdigim biri :) dizinin gidişati ne bilmiyorum ama dizi ilk 13 bolum sıkıcı gecip sonradan guzellesti 32 oldukca fazla 28 olsaydi bari :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Loman çok tatlııı :) Dizi güzel ama bazı yerler ciddi anlamda gereksiz uzatılmış. Yahu artık bağlayın bu konuyu yeter diyerek izledim ben :) Aynen 32 çok fazla

      Sil
  2. Merhaba,
    Blogumda kitap çekilişim var katılımınızı beklerim
    http://ilknur--akpinar.blogspot.com.tr/2014/12/dolu-dolu-cekilis.html

    YanıtlaSil
  3. Bu diziyi çok merak ediyorum ama şöyle bir baktım da baya kasvetli duruyor.Şöyle my girl gibi birşeyler yapsalardı keşke :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazımda da demiştim benim de beklentim o yöndeydi ama maalesef alakaları yok bence ilk bölümler belki biraz ama o kadar :/

      Sil
  4. yaa nasıl beğenmezsin diye uzun uzun şaşırasım var. My girl'den olsa gerek. Onu izlememiştim, goblin izliyordum. lee dong wook beyi gördüm, beğendim. İşi ciddiye nasıl bağlarız diye düşünürken hotel kinge başladım.
    işte biraz kafa yaptı bünyeye bu kadar ldw oyunculuğu kusura bakma :)
    şaka maka bir yana 16.bölüme kadar izledim hoteli. Baya baya da sardı. Entrikası güzel entrika.

    YanıtlaSil
  5. Şuan çok hatırlamasam da beklentilerimi karşılamadığını ve bol bol sıkıldığımı hatırlıyorum Sevgili Bollycim valla :)
    My Girl izlemedin mi :O Nolur izle. Bul buluştur zaman ayır izle. Eski dizilerin tadı başka bişeyde yok yaaa
    Demek LDW bence olursunuz siz bi çay için :)
    LDW u ben en çok Goblin de sevdim. Tatlış roller oynasın hep çok yakışıyor. Beni de 16 dan sonra basmışlar dikkat et derim :D

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tasarım:Sawako Kuronuma