Defendant (2017)

ji sung defendant
Daha şu afiş internete düştüğünde bile dizi beni heyecanlandırmıştı. Yalan söylemeyeyim bir parça çok mu erkekvari bir dizi diye düşündürmedi değil ama ne olursa olsun izlenecekler listeme çoktan eklemiştim. Neden mi? Tabii ki Ji Sung 💕
Not: Bu yazımda kalpler epey havada uçuşacak. Ji Sung sevmeyen varsa yazımdan hoşlanmayacaktır. Öyle biri olabilir mi acaba yaa? Bunu cidden soruyorum :)

Yalnız afişteki ayrıntı dikkatinizi çekti mi bilmiyorum ama Secret dizisinin afişiyle azıcık benzerlik taşıyor oluşu da diziyi izlememiz için bilinç altımıza işlenmeye çalışılmış gibi geldi bana :)


Ji sung gif
Kim der şu adam 40 yaşında diye. 💕 Baksanıza şuna her dizisinde daha da alımlı, daha yakışıklı, daha kendinden emin çıkıyor karşımıza. Kore'de oyunculuk bağlamında Ji Sung 'un üzerine çıkan var mı diye düşündüm ama bulamadım. Adamın muhteşem bir yelpazesi var. Her yıl dizi çekiyor olmasına rağmen her rolünde bir başkasını oynadığına sonuna kadar ikna ediyor izleyenini. 💕
Abartmıyorum adamın muazzamlığından dolayı ara sıra diziyi durdurup başka işlerle meşgul olmuşluğum bile oluyor. 💕 Bunu her dizisinde yaşıyorum. Bakınız en yakın örneği : Entertainer 



kwon yu ri gif
  Allah biliyor ya bu kızın şarkıcı olduğunu öğrendiğim an 'işte Entertainer faciasının benzeri geliyor' dedim. Ama neyse ki hem oradaki gibi cılk bir aşk ilişkisi görmedik hem de hanım kızımızın sahneleri azdı ekranda kalma süresi de bununla doğru orantılıydı buna ek olarak oyunculuğunu da kötü bulmadım, tamam muazzamdı da diyemem ama kötü değildi.




defendant gif

Uhm Ki Joon daha önce bu oyuncuyu izlediğime eminim ama nerede olduğunu hatırlamıyordum izlerken. Şimdi yazımı yazarken araştırdım izlediğim yer bi tek So Ji Sub 'un başrolünü oynadığı Ghost dizisiymiş. 2012 deki rolüyle kendisini hatırlamam epey güç benim için. Aklımda da yer etmemiş ama sanırım orada da kötü bir karakterdi. Bana kalırsa bu dizideki iyi ağabey rolü onu daha cool gösteriyordu. Umarım her dizide kötü adamı oynamıyordur :)

ji sung defendant gif

18 Bölüm bu dizi için bence bir tık fazla olmuş 16 yla sıkmadan tadında bitirebilirlerdi. Son iki bölümü sadece Ji Sung ve sonunda ne olacak acaba düşüncesiyle sürdürebildim. Ama bu demek değil ki dizi çöp. Aksine farklı ve özellikle ilk bölümlerde kendini güzel izlettiren bir konusu var. Bunu gerek başrol gerekse yan rollerle taçlandırmışlar. 

Defendant ji sung gif

Kaliteli dizilerin bir elin parmağını geçmediği şu verimsiz günlerde (benim için öyle kusura bakmayın) Voice, Defendant gibi yapımlar nefes almamı sağladı diyebilirim. Kesinlikle izlemenizi önerebileceğim, keyifli, zaman zaman gerilim hissedeceğiniz, sinirden küplere binmenize sebep olacak karakterleri olan sağlam, kaliteli bir dizi Defendant. 

Sevgiler...

7 yorum:

  1. ya bu dizi için hiç romantizm yok dediler bi içim soğudu. yani güzelim ji sung'u koyup gözlere ziyafet ufak da olsa bi aşk hikayesi koyulmaz mı? romantizm dizilerin tuzu biberi bence olmayınca gitmiyor sanki. yani film olsa olur da otur 18 bölümü cağğnım ji sung'un harcanmasını izleyerek geçir.
    hihihiihih az bi abarttım ama öyle bir his yani^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya şimdi yalan söyleyemem ikizim yok şöyle var ama adam karısını unutamıyo onu seviyo falan
      Ben de öyle dedim ama gidiyo ya Ji Sung un oyunculuğu ayakta tutuyo diziyi
      Ayrıca Entertainer de girdiğim sinir krizlerinden sonra şu yemin ediyorum daha iyiydi :D :D :D

      Sil
  2. Yazını okuyunca bende de bir tık izleme isteği uyandırdı açıkcası :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amacıma ulaşmışım o zaman :D
      Ji Sung izlenmeli çünkü <3

      Sil
  3. Ben de şu aralar kafama göre bir dizi bulabilmiş değilim.Man to Man'i bekliyorum bir umutla.Bir ara Strong Woman Do Bong Soo'ya başlamayı düşünmüştüm,Jisoo'nun yan rolde olduğunu duyunca isteğimi kaybettim.Hayır ben bıktım şu adamı yan rolde görmekten yapımcılar bunu yan rol yapmaktan bıkmadı :/
    Bu diziyi de izlemek çok istiyorum ama reading slump gibi bir şeye girdim girdim herhalde,hiçbir şey izleyesim gelmiyor şu ara.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yan rolde olsa da epey gözüküyor Ji Soo. Yine de moon lovers daki etkiyi burada bulamazsın şahsen ben bulamadım biraz gıcık olman işten değil.
      Bu ara ben de öyle açıkçası ne izlesem tat vermiyor. Çooook sağlam bişeyler izlemek istiyorum sanırım :)

      Sil
  4. Bu diziyle voice aklımda bir ara muhakkak izleyeceğim ama önce signalin etkisinin geçmesi lazım :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tasarım:Sawako Kuronuma