Siyah Buz - Becca Fitzpatrick // Okuyucu Yorumu

Yazın keyfini kitap okuyarak çıkartanlar için serinletici bir kitap önerisiyle geldim bugün. 

Kitap sürekli karlı, fırtınalı ortamlarda işleniyor. Bu da bu sıcaklarda bir nebze olsun içinizi ürpertmeyi başarabilir belki. 

2 genç kız karda kışta bi başlarına dağa çıkmamalı. Kitabın ana fikri bu olmalı bence :P Şaka bir yana cidden tehlikeli bir yolculuğa çıkıyorlar. Hava şartlarının el verişsizliği yüzünden de varış noktasına gelemeden yolda kalıyorlar. Güç bela ulaştıkları klübede karşılaştıkları iki erkek onlar için bir kurtuluş mu olacak yoksa bir son mu?

Yazarın daha önce Hush Hush serisinin ilk iki kitabını okumuştum. (Fısıltı - Çığlık) Onlarla ilgili yorumumu okuduysanız bu kitaba başlamadan önceki önyargılarımı tahmin edersiniz sanıyorum. Ancak sevindirici bir haber bu kitabı Hush Hush serisine oranla daha çok beğendim. 

Bana göre bazı yerler sıkıcı olmasına ve konunun azıcık uzatılmasına rağmen okunabilir bir kitaptı. Mutlaka okuyun demem ama okumayın berbattı da demem yani. 

Sevgiler...

6 yorum:

  1. Ben okuyup okumamakta kararsızdım. Çünkü olumsuz yorumlara fazla denk geldim ama seni yorumun üzerine okumak istiyorum :) en yakın zaman da alacağı sanırım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eline geçerse oku derim. Çok ahım şahım bir kitap olduğunu söyleyemem ama okunur yani :)
      Okursan yorumunu da paylaşman beni mutlu eder ^^

      Sil
  2. Selamlar, Selinciğim :) Kendim bir mim hazırladım ve seni de davet etmek istedim sorun değilse :)
    http://selamsizbahce.blogspot.com.tr/2015/08/mim-1-hayal-dunyamdan.html
    Lütfen sen de yapar mısın ? Sevgilerimle, Şehrazat ^-^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim vakit bulduğumda cevaplayacağım. Seni de - sonradan mime dönüştürdüğüm - mimime davet ediyorum kabul edersen ^^ İşte bu da linki :) http://kahveminkokusu.blogspot.com.tr/2015/07/reading-slump.html

      Sil
  3. Blogunuzu yeni keşfettim, ben de bloguma beklerim :))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tasarım:Sawako Kuronuma