Lucky Romance (2016)

Yaa bu dizi çok güzeldi... 
Çarçabuk izlediğim, izlerken hiç sıkılıp sahne atlama çabalarına girmediğim, kıkır kıkır güldüğüm bir diziydi. 

 Esas oğlanımız Je Soo Ho 'yu canlandıran Ryoo Joon Yeol 'ü hiç bir yerde izlemedim. Reply serisinde oynadığını biliyorum ama sadece o kadar. Çok soğuk, suratsız resimlerine denk gelip bir de dizisini filmini izlemediğim için diziyi izlemeden önce epey ön yargım vardı. Ama... Çok sevdim... Oyunculuğunu genel olarak değerlendiremem ama buradaki 'inek' tipli halleri, aşık olduğundaki toyluğu, haşarı erkek çocuğu hareketleri o kadar dozunda ve sevimliydi ki... İlk izleyişim olmasına rağmen sevdim ve Reply 1988 'i bir an önce izleme isteği uyandırdı bende.

Hwang Jung Eum 'un oynamadığı dizi kaldı mı arkadaşlar. Hayır bir yılda 2 dizide birden oynayarak rekor falan kırıyor olabilir. Uzmanlar buna bir el atsın. :) Hayır yani sevmediğimden değil oyunculuğunu beğeniyorum ve oynadığı diziler genelde kaliteli oluyor. (Hepsi mi demeliydim?)  Ama torpilli midir nedir ne çok dizi çekiyor yahu. Bu da beraberinde tarz değişikliği getiriyor elbette. İlk değişim saçta oluyor bildiğiniz gibi ve ben bu saçı çok yaşıktırmıyorum ona. Orta uzunlukta saçla çok daha güzel oluyor. Neyse ki Can You Hear My Heart daki  kınalı yapıncak havası yoktu. 


2. adam ve kadınlar cidden biraz mülayim olmaya başladı. Beautiful Gong Shim yazımda bahsettiğim durum Lucky Romance'de de vardı. Cho Geun Wook (Lee Soo Hyuk ) ve Han Seol Hee (Lee Chung Ah ) yan karakter olmalarına rağmen pislik yapmaya başlayıp diziyi rezil etmediler. Senaristleri buradan tebrik ediyorum. :) Hatta arkadaş canlısı olup sevimlilikler yapmaları da ayrı güzel.

Esas kızın kankası Lee Dal Nim(Lee Cho Hee) ve Baş Hissedar Han Ryang Ha(Jung Sang Hoon) ikilisi izlemesi keyifli iki karakterdi. Bu tarz eğlenceli karakterler her dizide olsun özellikle baş hissedar beye bayıldım. Aşk konusunda esas oğlana verdiği derslerin olduğu sahneler favorimdi.
Hem o gamzeleri ne hoştu öyle 😍

Dizinin OST 'u da çok güzeldi. Özellikle dram sahnelerde çalınan bir şarkı var ki... Sırf bu şarkı için bile diziyi izleyebilirsiniz. Zaten dizinin hikayesiyle de birebir bağlantısı var diyebilirim. Şarkıyı dinlemek için TIK. (İzlemeyenler videoyu izlemesin spoiler içerebilir)

İzlediğinizde keyif alacağınız bir dizi arıyorsanız muhakkak Lucky Romance 'e şans verin.
13. bölüm sendromuna bile girmeden bitirdim diziyi. Son olarak gif paylaşımcı arkadaşlar bu diziyi kaçırdılar mı yahu?! Özellikle Ryoo Joon Yeol ve Jung Sang Hoon 'un harika sahneleri vardı ama ben eli yüzü düzgün bir gif bile bulamadım. Elimdeki bilgisayar problemli olduğu için belki de  ama üzdü bu durum beni. Her neyse bu diziyi kaçırmayın.


Sevgiler...

16 yorum:

  1. Yayını ilk gördüğümde kitap sandım Allah kahretsin :D Tamam bu dizi aklımda söz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :D Kitap olursa okuyucu yorumu diye not düşüyorum ama sen yine de gel her yazıya
      Dizi bi başyapıt değil ama güzel izlersen haberim olsun ^^

      Sil
  2. İkinci karakterler iyi olunca bana , bir garip geliyor belkide türk dizilerindeki ikinci karakterlerin hep kötü olmasından kaynaklanıyordur :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Olabilir bu durum Kore'de de pek farklı değil aslında ama ikinci karakterler iyi olduğunda dizi daha da güzelleşiyor haksız mıyım :)

      Sil
  3. Çok güzel bir diziydi :)
    Sayende hatırlamış oldum :)

    YanıtlaSil
  4. Kesinlikle çok hoş bir diziydi bende çok beğendim :)

    YanıtlaSil
  5. 13.bölüm sendromu mu oluyormuş ^^ Galiba ben 14'teydim. Yeter daha fazla izleyemeyeceğim deyip kapattım, sendromu kıl payı kaçırmışım :)
    Oğlan çok orjinaldi, epey eğlenerek izledim. Dee, kızın rüküşlüğü bir yerden sonra çekilmez oldu. Hem oğluş tek taraflı aşık hallerinde çok çok iyiceyken, aşk karşılıklılaşınca hatun yeteri kadar sevimli ve aşık olamadı ya. Ya da ben hoşlaşamadım işte bir türlü...

    Demek reply'yi henüz izlemedin. Hemen izle gisin ya, efsane bir diziydi. Her karakteri her bölümü ayrı güzeldi...


    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kişiye göre sendrom isim değiştiriyor ben en çok 13. bölümlerde baygınlık geçirdiğim için böyle dedim :)
      Çok haklısın yazım çok uzadı diye kıyafet konusuna girmedim ama o nasıl leş bi stildi öyle yahu :/Ve evet bazı sahnelerde onu ben de hissettim bu kadın en çok Ji Sung ile yakaladı o kimyayı (Neden acabaaaa :P )
      Bir türlü fırsatım olmadı o diziye ama izlemeyi çoook istiyorum. Yorumun için teşekkürler :*

      Sil
  6. Yaaa Ryu Jun Yeol bir minnoşluk yumağı adeta <3 <3 <3 Sen bir de Reply'ı izle. O tsundere halleri ile buradaki köpek yavrusu tatlılığındaki halleri birleştiğinde kalbin pır pır uçacak :D O değil de Reply 1988'i özledim ya, ama kışın izlemeni öneririm, tam kış dizisi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaa ama böyle söyleyip izlememe sebep olacaksın <3 :)
      Cidden çok tatlıymış ama hiç böyle bir şey beklemiyordum :D

      Sil
    2. +1 +1 :))) Ben de ocak gibi tekrar izleyeceğim sanırım ^^

      Sil
  7. Nasıls evindim bu blog'u keşfettiğime!! ^^
    En sevdiğim dizilerdendi! Ama Reply'ı da mutlaka izleyin! Diğer reply serilerini çok beğenmemiştim ama 1988 harika! Ve ben de yukarıdaki yoruma katılıyorum! Harika bir "kız dizisi" :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoş geldin blogumaaa <3
      Yorumlarınla mutlu ettin. ^^
      Tamam izleyeceğim. Kış konusunda bu kadar çok baskı yaptığınız için şimdilik sonraya saklıyorum o halde :D

      Sil
  8. Uzun zamandır Kore dizileri izlemiyorum. Bir böyle soğukluk gibi bir şey oldu Güzel paylaşım olmuş Bir şans verin diyorsun Şans verilmeli sanırım :) Güzel paylaşım olmuş paylaşımına sağlık .....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim ^^ Ara sıra oluyor ama dönüşü sağlamlaştıracak güzel bir dizi bulmak lazım.
      Çoook uzun zamandır izlemiyorsan daha güzel diziler önerebilirim belki :) Hani bu dizi de güzel ama comeback yapmak için uygun mu biraz düşündürdü :)

      Sil
  9. Ben Reply 1988 izlerken arada bu diziyi izlemiştim. Daha izlemediyseniz kesinlikle 1988 i izleyin derim, karakterlerini özlediğim nadir dizilerden 1988, çok güzeldi çoookk

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tasarım:Sawako Kuronuma