Cocktail


Bu aralar Kore'den hoşuma giden eğlenceli filmler bulamadığım için hint filmleri izliyorum. Vakit kaybetmeden konusuna değineyim.

Filmin 3 ana karakteri Gautam, Veronica ve Meera. 
Veronica zengin züppesi, her gece barda gönlüm hovarda bir karakter; Meera ise tam zıttı geleneklerine bağlı, ağır başlı bir Hint kızı. Meera ülkesinden ayrılıp Londra'ya kocasını aramaya gidip hüsrana uğradığı sırada Veronica'yla tanışıyor. Veronica ülkem insanıdır yardım elimi uzatayım diyip Meera'yı evine alıyor ve bu olay dostluklarının başlangıcı oluyor. 

Gautam ise Londra'da yaşayan hintli bir playboy, çapkın artık ne derseniz. Günü birlik ilişkilerin insanları olan Veronica ve Gautam bir nevi Meera sayesinde tanışıp sevgili oluyorlar. Gautam bizim kızların evinde kalıyor, gelip gidiyor. Her ne kadar arkadaş olsalar da Meera; Gautam 'ın, hayatından, kişiliğinden haz etmiyor.
Aynı şekilde Gautam'ın annesi de koca herif oldun artık evlen çoluğunun çocuğunun babası ol diyerek oğluna kız bulma derdinde. İşte film de burada başlıyor asıl. Bundan sonrasını yazmayayım ki zevkli olsun izlemesi.

Trailer


IMDB Puanı çok iyi olmasa da, klasik bir aşk üçgeni olsa da benim sevdiğim bir film oldu. Klişelerle dolu olması filmin izlemenize engel olmuyor aksine filmin sıcaklığı izle beni diye bağırıyor.
Çerezlik, izleyelim eğlenelim diyenler için biçilmiş kaftan. Şimdiden iyi seyirler... 

7 yorum:

  1. ben çözdüm bu filmi..kesin sonunda uyuz olduğu I hate you diyen kızla çocuk birbirlerine aşık olucak..partilerin vazgeçilmez kızı olan hatun ise eli böğründe kalıcak.. :D

    YanıtlaSil
  2. birde hint sinemasına dalarsam günde 20 saat olayı gerçek olur diye korkuyorum da:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :D Olabilir belki ama bir film 3 saat sürdüğünden günlük film kotasını dolduruyor insanın :D Çok iyi hint filmleri var. İstersen önerebilirim ^^

      Sil
    2. şu sıra o kadar yoğunum ki :( yazın öneri almaya gelirim ama:)

      Sil
  3. hint filmlerini kaçırmayan biri olduğumu düşünürekten, ben niye bunu izlememişim :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben bu yorumu nasıl kaçırmışım bu tarihe kadar :O
      Özür dilerim arkadaşım -_-
      Umarım şimdiye dek izlemişsindir. ^^

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tasarım:Sawako Kuronuma