Letters to Juliet



Hafta sonu için güzel bir film mi arıyorsunuz? Romantik olsun, hikayesiyle etkilesin mi istiyorsunuz? O zaman sizin için çok hoş bir film önerim var.^^ Letters to Juliet...
New York 'ta yaşayan Sophie iletişiminizin koptuğu, uzun yıllardır görmediğiniz kişileri bulmak için çalışan bir 'Kayıp Dedektifi'. Nişanlısı ile gideceği İtalya tatilinden romantik anılarla dönmek isteyen Sophie için işler istediği gibi gitmez ve kendisini Casa de Giulietta (Juliet'in Evi) 'da bulur. Burada çoğunlukla genç kızlar Juliet'ten aşk hayatları için tavsiye isteyen mektuplar bırakırlar. Juliet 'in sekreterleri ise bu mektuplara cevaplar vererek insanların bir nevi yaşam koçluğunu üstlenirler. E kızımız dedektif bir şekilde çok eskilerden bir mektup bulur ve buna cevap yazar. Mektubun sahibi Claire yaşını başını almış, hoş bir babaanne olmuştur ama bu, yaşamının dönüm noktasında yazdığı mektuba cevap aldığında geçmişin peşini bırakacağı anlamına gelmez...

Film bu konu üzerinden ilerlerken sizi görselliğiyle mest ediyor. İtalya'yı seviyorsanız, tarihi yapılara merakınız varsa özellikle izlemenizi tavsiye ederim çünkü filmde göreceğiniz yerler bu yaz İtalya'ya gitme hayalleri kurduruyor. 

Filmdeki başrol hanım kızımızın bir kaç saç stili ve özellikle giydiği bir kıyafet çok hoşuma gitti. Sizlerle de paylaşmak isterim.

Resimler net değil ama idare edin, netten bulduğum filmden çekilmiş resimler.

Üstte solda duran saç bu kıyafet ile kullanılmıştı.

Uzun zamandır izlediğim en güzel ABD filmiydi. Bu tarzı seven biriyseniz kaçırmayın.
İzlerken sıkmayan ama çok da hareketli gitmeyen, sevdiklerinize birlikte izleyebileceğiniz, duygusallığıyla içinizi cız ettirebilecek bir film. 


Sevgiler...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tasarım:Sawako Kuronuma