Kocan Kadar Konuş Filmine Dair...


Kocan Kadar Konuş yazımda kitapla ilgili düşüncelerimi belirtmiştim. Vizyondan kalkmadan filmi izleyebilme fırsatına kavuştum. Uzun zamandır bu kadar güzel bir film izlediğimi hatırlamıyorum.
Çerezlik demişim önceki yazımda, kendimi acayip kınadım filmi izledikten sonra. Gayet izlenesi bir romantik komedi filmiydi. 

Filmi izleyen erkeklerin kadınlar kadar keyif alacağını düşünmüyorum. Çünkü anlatılan olayların çoğunu yaşamış bir izleyiciyle olayın ne denli vahim olduğunu bilemeyen bir izleyicinin alacağı keyfin aynı olabileceğini sanmıyorum.

Bir kitabın filminden daha güzel olduğuna çok az şahit olmuşumdur. Oyuncuları karakterlerin, filmin hatta kitabın hakkını sonuna kadar vermişler. Oyuncuların birbiriyle olan uyumunu hissedebiliyorsunuz. 
Efsun karakterinin odasında asılı olan resimlerdeki ince mesajlar yerine ulaştı. En azından benim için. En çok gözüken ve benim sevdiğim 'Kitabı Filmiyle Yargılama' -umarım yanlış yazmamışımdır-  Ayrıca kütüphanesinde bulunan neredeyse tüm kitapların DEX yayınlarına ait olması da gözümden kaçmış değil. :) Filmdeki Selin karakteri de kitabın yazarı Şebnem Burcuoğlu imiş. Bu da beni şaşırtan bir bilgiydi.

Murat Yıldırım 'ı daha fazla gözükeceği bir romantik komedide görmeyi gerçekten çok isterim. TV de hep ağır rollerde görmüşlüğüm var. Romantik komediye çok yakışmış. İzleyici bekliyor Murat bey ^^

Vizyondan kalkmadan mutlaka izlemenizi tavsiye ederim. Şimdiden iyi seyirler...

Sevgiler...


4 yorum:

  1. Henüz izlemedim bende çerezlik diye düşünüyordum ama yorumlarından sonra sıraya alıyorum :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Birini seçmem gerekiyordu Kocan Kadar Konuş ya da Hızlı ve Öfkeli 7. Ben de bunu seçtim iyi ki de bu filme gitmişim :D
      İzledikten sonra yorumlarını beklerim ^^

      Sil
  2. Filmi izlerken resmen Sinan yetmezliği çektim, azıcık daha romantizmi bol bir film yapalarmış çok makbule geçermiş. Filmi bende sevengillerdenim ama illede kitap diye tutturanlardanım da. Yani film hoş ama kitaplar daha hoş. Hele ikinci kitap beni mest etti.

    ^^^ Kızın odasındaki kitapların yayınevlerini nasıl fark ettin ya helal olsun ^^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynennnn :) Sinan sahnelerinin bu kadar az olması beni sinir etti. Normalde ben de ille de kitap derim ama bu film biraz törpüledi bu düşüncemi. İkinci kitabı okumadım ama çok merak ediyorum. Umarım ben de yakın zamanda okuyabilirim.^^
      Detaylarla fazla haşır neşirimdir hep :) Teşekkür ederimmm ^^

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tasarım:Sawako Kuronuma