Hatırla Gönül // Yerli Dizi

hatırla gönül izle
Her ne kadar bir sürü yabancı uyarlaması dizimiz olsa da bazı Türk dizileri var ki gerçekten ekrana kilitlenmenizi sağlıyor. Yerli senaryolar son yıllarda epey güzelleşmeye başladı. ( İstisnalar kaideyi bozmaz elbette. ) Bu yaz izlediğimiz bir çok Türk dizisi vardı. Sizin yoktuysa bile bu yaz ben bir çok Türk dizisi izledim. Onlar da yaz için izlenebilir düzeyde dizilerdi. Yeni yayın dönemiyle birlikte ekranlarımıza gelen yeni diziler içinde de bence yılın bombası olmayı hak eden dizi Hatırla Gönül olmalı. 

Star TV bence büyük bir hata yapıp çok güzel hazırladıkları tanıtım videosunu yayınlamaya yeteri kadar erken başlamadı ve yeterince de yayınlanmadı. Neyse ki tanıtımına 1 -2 defa denk geldim de güzelim diziyi kaçırmamış oldum. Seyirci fark edemediği için reyting canavarına kurban giderse sorunu Star TV 'de aramak lazım.

İlk bölümü ufaktan anlatayım. Özel bir hastanede hemşirelik yapan Gönül hastane sahibi ve aynı zamanda cerrahlardan biri olan Tekin ile nişanlı. Ancak Gönül psikolojik sorunları olan Tekin'in gerçek yüzünü görebilmiş değil. (1. bölümde Tekin 'in tüm pisliğini görüyoruz ama üzülmeyin.)  Daha sonra Gönül acı bir şekilde bunu anlıyor ve paçasını kurtarmaya çalışıyor. Bu sırada Yusuf ile tanışıyor. 4 ay sonra ise Gönül'ü Jülide olarak görüyoruz. Hafızasını kaybetmiş kim olduğunu hatırlamıyor ama kendine yeni bir yaşam kurmuş. Bunun nasıl olduğu şu an için gizem. Yakında öğrenmeyi diliyorum. 

Yok ben konusunu okumayacağım derseniz tanıtım videosunu da buraya bırakayım sizin için ^^

Oyuncuları, senaryosu ve çekim mekanları izleyici olarak beni tatmin etti. Hatta dizinin ilk bölümden favori kış dizim olduğunu söylemek isterim. Zaten başka dizi de takip etmiyorum ya neyse. Umarım sonradan saçma sapan bir hal almaz da güzel güzel izleriz. 

Yalnız o değil de psikopat nişanlı Tekin, Tuğba Büyüküstün 'ün eşiymiş. Sakal bıyık yok diye herhalde adamcağızın yakışıklılığı yok olmuş adeta :)

İzleyememiş olanlar varsa youtube üzerinden bölümü bulabilirler. 
Türk dizisi izlerken kalite arıyorsanız, kaçırmayın derim.  Yeni bölüm Pazar 22:00'de.

Sevgiler...
hatırla gönül full izle


4 yorum:

  1. Bu sene bizimkiler hep atv izliyorlar neredeyse :D eşkiya dünyaya, kara ekmek, kertenkele, falan derken. gündüz müge anlı ve esra erol :D başka kanallardaki dizileri görmedim bile. Pardon Poyraz var birde :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay Nabrutcuğum bu dizi Pazar akşamı sanırım pazar akşamı başka kanallarda iyi bişey yok :) Gününde izleyemesen de tekrarıdır, videosudur bi şekilde izlemeni tavsiye ederim ^^ Böyle entrikalı aşklı meşkli :)

      Sil
  2. evet bizim evde de sıkı takip ediliyor, yalnız bölüm başında biraz yavaş ilerliyordu konu ama sona doğru heyecan gerilim arttı,dediğiniz gibi inşallah bitirmezler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet evet epey arttı :)
      Bu sezon sıkı takip ettiğim tek dizi Hatırla Gönül. İnşallah ama reytingleri iyi gidiyormuş diye duydum ^^

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tasarım:Sawako Kuronuma